ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

1567857-1

Στους τομείς που θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες νίκης για τον Ολυμπιακό απέναντι στα Τρίκαλα, αναφέρθηκε ο Έρικ Γκριν.

 

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, αναφέρθηκε ο Έρικ Γκριν.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ μέσω του προσωπικού του blog  που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έσπευσε να σταθεί στην ανάγκη για τον ίδιο ακι τους συμπαίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί , ώστε να φτάοσυν στην νίκη, που θα τους διατηρήσει μόνους τστην κορυφή της Α1

Αναλυτικά:.

Ελπίζω όλοι να είστε καλά και να περνάτε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς είμαστε στη μέση ενός αρκετά μεγάλου ταξιδιού. Μετά το ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη ήρθαμε απευθείας στα Τρίκαλα και αύριο θα αντιμετωπίσουμε την τοπική ομάδα.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Η ομάδα των Τρικάλων, στο γήπεδο της, έχει δείξει ανταγωνιστική και, όπως είδαμε και στο ματς με τη Δόξα Λευκάδα, εάν δεν προσέξουμε, θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Γι αυτό και θα πρέπει να μην τους δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Προερχόμαστε από δύο σερί νίκες με ΑΕΚ και Νταρουσάφακα, έχοντας μάλιστα παίξει όπως θέλουμε. Στόχος μας λοιπόν είναι να συνεχίσουμε με νίκη παίζοντας μάλιστα έτσι όπως μας ζητάει ο προπονητής μας.

Μετά την ήττα από τη Μακάμπι δείξαμε σωστή αντίδραση ως ομάδα, αλλά τώρα αυτό που χρειάζεται να δείξουμε είναι πως έχουμε και διάρκεια. Τα Τρίκαλα αξίζουν τον σεβασμό μας και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για 40 λεπτά για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Με εκτίμηση,

 

Έρικ»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button