Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Απόδραση» τίτλου από το «Κλ. Βικελίδης»! (Video)

Στις 12 Φεβρουαρίου του 2011 ο Ολυμπιακός με τα τέρματα των Ράφικ Τζιμπούρ και Νταβίντ Φουστέρ έφυγε θριαμβευτής από την έδρα του  Άρη με 1-2 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του 38ου τίτλου της ιστορίας του.

 

Με μία από τις σημαντικότερες εκτός έδρας νίκης της «παρθενικής» σεζόν της θητείας του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται επτά χρόνια από την ημέρα όπου ο Θρύλος «απέδρασε» θριαμβευτής με 2-1 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» κάνοντας τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος της ένδοξης ιστορίας του!

Ο Άρης ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη του επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Πάρντο, με τον Ντάρσι Νέτο να πετυχαίνει το 1-0 στο 17’, αλλά η συνέχεια ανήκε εξ’ ολοκλήρου στους «ερυθρόλευκους».

Ο νεοφερμένος –τότε- Ράφικ Τζιμπούρ στο 39’ με εξαιρετικό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στην «αρμάδα» του Ερνέστο Βαλβέρδε, την χάρισε ο Νταβίντ Φουστέρ στο 75’ με φοβερό εναέριο βολέ!

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές εκείνης της αναμέτρησης στο παρακάτω video

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button