ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποφασίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά! (Videos)

Ο Τάσος Παπαπέτρου που έγινε η πέτρα του … σκανδάλου στην αναμέτρηση της Τούμπας είναι ο ίδιος ρέφερι που αρνήθηκε να καταλογίσει πεναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μαρς σε ανατροπή του Καρσελά από τον Χουλτ.

Η … εξυγίανση που ευαγγελίζονται κάποιοι προχωρά με γοργούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα!
Το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, γίναμε όλοι μάρτυρες του … παραλόγου, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τάσο Παπαπέτρου.

Ο Αθηναίος ρέφερι «ανακάλυψε» πέναλτι στο 44’ σε πέσιμο του Μακ στην περιοχή του Ατρομήτου μετά από ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ κόψιμο του Στρούγγη, δίνοντας τη δυνατότητα στον «Δικέφαλο» του Βορρά να ισοφαρίσει σε 1-1 σ’ ένα κομβικό χρονικά σημείο για την έκβαση της αναμέτρησης

Το ωραίο της υπόθεσης, είναι ότι ο εν λόγω ρέφερι φαίνεται να αποφασίζει για το εάν θα καταλογίσει πέναλτι ή όχι με δύο μέτρα και σταθμά.

Κι αυτό, γιατί είναι ο ίδιος διαιτητής που είχε αρνηθεί να καταλογίσει πέναλτι – μαρς σε ανατροπή του Καρσελά από τον Χουλτ στο 83ο λεπτό του πρόσφατου ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!
Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Δείτε και τα σχετικά videos με τις αποφάσεις του Τάσου Παπαπέτρου

 

https://youtu.be/8RKdBM9EZoE

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button