ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποφασίζει για Οτζίτζα, “κουμπώνει” ο Καριμ!

Εξαιρετικά αμφίβολος χαρακτηρίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ο Βαντίζ Οτζίτζα – Οφόε. Ο Βέλγος άσσος έχει χάσει τις τρεις τελευταίες προπονήσεις και για αυτό το λόγο ο Τάκης Λεμονής προβληματίζεται έντονα, μιας και ο Αλέξις Ρομαό είναι τιμωρημένος.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Οτζίτζα – Οφόε θα παραμείνει εκτός του Σαββατιάτικου αγώνα αλλά αυτό θα φανεί στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Από κει και ύστερα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει επιστρέψει στους πρωταθλητές μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ιράν και είναι γεμάτος όρεξη για δουλειά. Ο “Prince of Persia” του Ολυμπιακού είναι σε εξαιρετική κατάσταση και όπως ήταν αναμενόμενο, θεωρείται ακλόνητο φαβορί για να “κουμπώσει” στην κορυφή της επίθεσης των ερυθρολεύκων το Σάββατο.
Παράλληλα, πίσω στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες και ο Εμμανουέλ Εμενίκε, που επέστρεψε από την Μπολόνια, όπου ακολουθούσε ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για το δεξί του γόνατο. Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται και η επιστροφή του Μοχάμεντ Μπεν.
Τέλος στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να ενσωματωθούν και οι Φελίπε Πάρντο και Γιάγκος Βούκοβιτς με τις πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το Σάββατο να μην είναι με το μέρος τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button