ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποφασίζει αλλαγή ξένου στην Α1 ο Μπλατ

 

Στην απόφαση να επιστρατεύσει τον Μπρίαντε Γουέμπερ ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, φαίνεται να προσανατολίζεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ

 

Τη στγμή όπου στον Ολυμπιακό ήδη μετρούν αντίστροφα τις ώρες από την διεξαγωγή του κομβικού ημιτελικού Κυπελλου του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, όλο και πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο αλλαγής ξένου στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Τρίτη (12/2) να έχουν ολοκληρώσει την αλλαγή ξένου στο ρόστερ τους ώστε ο Γουέμπερ να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει τον Αμερικανό γκαρντ άμεσα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Η παρουσία των Ουίλιαμς Γκος, Ζακ ΛεΝτέι, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιάνις Στρέλνιεκς πρέπει να θεωρείται σίγουρη, παρά το γεγονός πως υπήρχαν σκέψεις αντικατάστασης του Λετονού γκαρντ ο οποίος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Αυτό, σημαίνει πρακτικά ότι ένας εκ των Γιάνις Τίμα ή Αξέλ Τουπάν αναμένεται να «κοπεί, ώστε να … επιστρατευτεί ο νεοφερμένος Μπρίαντε Γουέμπερ.

Η απόφαση είναι δύσκολη και περίπου 48 ώρες πριν τον καθοριστικό αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει καταλήξει στην αλλαγή, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί μετά την σημερινή (11/2) προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες έχουν στη συνέχεια το δικαίωμα να προχωρήσουν εκ νέου σε αλλαγές όσον αφορά στο ρόστερ για τις εντός συνόρων υποχρεώσεις, μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button