ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποσύρεται από την Εθνική η τεράστια Φιλιώ Μανωλιουδάκη

Το κύκνειο άσμα της τεράστιας Φιλιώς Μανωλιουδάκη με την Εθνική Ελλάδος ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Κι αυτό γιατί η Αρχηγός αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να “κρεμάσει” το γαλανόλευκο σκουφάκι της.

Η εμβληματική περιφερειακός της Εθνικής και αρχηγός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook της.

Το μήνυμα της Φιλιώς:

«Ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο έντονες στιγμές φτάνει στο τέλος του κ μαζί του ολοκληρώνεται κ το δικό μου όμορφο ταξίδι με την Εθνική Ομάδα! Έφτασε η στιγμή που δεν θα ξανά φόρεςω το αγαπημένο μου γαλανόλευκο σκουφάκι! Είμαι παρά πολύ περήφανη που ύπαρξα μέλος αυτής της ομάδας! Είμαι πολύ χάρουμενη γιατί θα έχω να θυμάμαι παρά πολλά!! Όμορφες κ άσχημες στιγμές αλλά και αναμνήσεις που θα μου μείνουν για πάντα στο μυαλό κ στην καρδιά μου!! Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριες μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια!! Τους προπονητές μου και ειδικά το Γιώργο Μορφέση που συνεργαστήκαμε τα περισσότερα χρόνια αλλά και ζήσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της ομάδας!! Θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα που μου πρόσφερε τόσα πολλά!
Με σεβασμό κ εκτίμηση, Φιλιώ Μανωλιουδάκη»

Η Φιλιώ κάπως έτσι ολοκλήρωσε μία εξαιρετική καριέρα στη “γαλανόλευκη”, όπου σημείωσε 263 συμμετοχές και 168 γκολ. Φυσικά μεγαλύτερη στιγμή της με το εθνόσημο ήταν όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης το 2011.

Φιλιώ, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα όσα μας χάρισες με την Εθνική Ομάδα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button