ΠΟΛΟ

Απολογισμός Α1 ανδρών

Με αρκετές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η   πρώτη αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών. Ο Ολυμπιακός όπως είπαμε ήταν σαρωτικός καθώς επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Η Βουλιαγμένη αν και δυσκολεύτηκε αρκετά επικράτησε του ΠΑΟΚ με 12-8 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Γκιουβέτση, ο οποίος σημείωσε τα μισά τέρματα της ομάδας του.

Λίγες ώρες αργότερα ο Υδραϊκός συνέτριψε τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης με 18-5.  Ο ΟΦΘ ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο όταν και έμεινε κοντά στο σκορ. Στα επόμενα 16 αγωνιστικά λεπτά ο ΝΟΥ έτρεξε επί μέρους 9-1 για να ξεφύγει στο σκορ με 12-3.

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πήραν τα Χανιά στην έδρα τους έχοντας για πρωταγωνιστή τον Σλοβένο, Ματέϊ Ναστράν. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων επικράτησε με 9-6 επί του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με τον Σλοβένο να πετυχαίνει τέσσερα από τα εννέα γκολ της ομάδας του.

Στη Χίο ο ΝΟΧ λύγισε στο τέλος από τον Εθνικό που πήρε την νίκη  8-7 με τον Γιώργο Καλαϊτζή να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, ο ΑΝΟ Γλυφάδας επικράτησε με 10-7 του ΓΣ Περιστερίου στο κολυμβητήριο των Δυτικών Προαστίων.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

ΠΑΟΚ – ΝΟ Βουλιαγμενης 8-12
ΝΟ Χανιών – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 9-6
Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 11-3
ΝΟ Χίου – Εθνικός Πειραιά 7-8
Υδραϊκός – Όμιλος Φίλων Θαλάσσης 18-5
ΓΣ Περιστερίου – ΑΝΟ Γλυφάδας 7-10

Επόμενη Αγωνιστική (20/10)

ΝΟ Χίου – Υδραϊκός
Εθνικός – Απόλλων Σμύρνης
ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός
ΑΝΟ Γλυφάδας – ΠΑΟΚ
ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΓΣ Περιστερίου
Όμιλος Φίλων Θαλάσσης NEOTEX – ΝΟ Χανίων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button