ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποθέωση για τους πρωταθλητές!

Αντικείμενα λατρείας από τον κόσμο έγιναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατά την άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής στην Κέρκυρα.

 

Στην Κέρκυρα έφτασε το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή του Ολυμπαικού για τις ανάγκες της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με την ομώνυμη τοπική ομάδα.

Με το πού .. έφτασε η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας στο αεροδρόμιο του νησιού των Φαιάκων, γνώρις ετην αποθέωση από αρκετούς οπαδούς της ομάδας, που είχαν μαζευτεί

Μάλιστα οι οπαδοί των Πειριαωτών δεν παρέλειψνα να ζητήσουν από τους ποδοσφαιριστές του Τάκη Λεμονή με επιτατικό τρόπο την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος

Οι «ερυθρόλευκοι» από την μεριά τους απολάμβαναν την αγάπη του κόσμου προς τα πρόσωπα τους, αλλά κυρίως για την ομάδα, η οποία έχει άμεση ανάγκη στήριξης!

Ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου βάλλεται από παντού!

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button