ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποθέωση για Μιραλάς!

Αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς του Ολυμπιακού έγινε ο Βέλγος σούπερ σταρ μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

 

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν για τον Κέβιν Μιραλάς η αναμέτηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά.

Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός, ο οποίος επέστρεψε στον αγαπημένο του Θρύλο μετά την θητεία πεντέμιση ετών στα γήπεδα της Premier League  με τη φανέλα της Έβερτον,  ξαναπάτησε ο χορτάρι του Ναού και μάλιστα είχε την ευκαιρία να ξαναζήσει μαγικές στιγμές στο γήπεδο, όπου έχει γνωρίσει πολύ μεγάλες στιγμές την διετία 2010-2012

Σε δύο τρεις – περιπτώσεις «άγγιξε» το γκολ, ενώ όσες φορές ήρθε σε επαφή με την μπάλα άκουσε .,.. απλόχερα τα επιφωνήματα θαυμασμού από την «ερυθρόλευκη» εξέδρα!

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούστηκε το … αγαπημένο σύνθημα από τους οπαδούς των Πρωταθλητών Ελλάδας με αποδέκτη τον 30χρονο παικταρά, ο οποίος μάλιστα στ 86ο λεπτό γνώρισε το … standing ovation! Με τον παίκτη να χειροκροτεί ιπποτικά τους φανς της ομάδας προς ανταπόδωση της αποθέωσής του!

Όμως το …κλου του απογεύματος ήταν μετά την λήξη της αναμέτρησης, όπου ένα πλήθος οπαδών των περίμενων καρτερικά έξω από τα δημοσιογραφικά θεωρία, ώστε να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία μαζίτου, αλλά και να τον αποθεώσουν!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button