ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απαγορεύεται να πάρει πέναλτι ο Ολυμπιακός;

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε η να κλάψουμε με  αυτά που διαβάζουμε από κάποιους οι  οποίοι πραγματικά έχουν χάσει κάθε μέτρο. Γράφει ο Redistas

Πλέον, με τη νέα τάξη πραγμάτων, απαγορεύεται να πάρει πέναλτι ο Ολυμπιακός. Δεν πα να σκαρφαλώνει ο Φασίδης πάνω στον Φορτούνη  και μετά να τον ρίχνει κάτω. Ας πάει το οποίοδήποτε…δρεπάνι να κόψει τη μπάλα στους παίκτες του Ολυμπιακού, στο τέλος, δεν αποκλείεται να τιμηθεί κιόλας από κάποιους.

Είναι τέτοια η λύσσα  και το μίσος για τον Ολυμπιακό, που επειδή ένας διαιτητής είναι απο περιοχή που ζεί και αναπνέει για να πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα θα πρέππει να “σφάξει” διαιτητικά τους Πειραιώτες. Ζούμε πραγματικά μεγάλες στιγμές.

Πάμε και στην ομάδα. Είναι νωρίς να πεις κάτι για τον προπονητή, ωστόσο βλέπεις  ότι προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και με απλές οδηγίες(κάτω τη μπάλα,σίγουρες πάσες και όχι γιόμες, πίεση ψηλά) καθοδηγεί την ομάδα σωστά. Βέβαια, θέλει το χρόνο του  και σημαντικό ρόλο, για να τα λέμε όλα, θα παίξουν τα ντέρμπι και δει με την ΑΕΚ  που μεσα σε 20 ημέρες θα αγωνιστούν μεταξύ τους και οι Πειραιώτες, πέρα απο το Πρωτάθλημα δεν θέλουν να δουν να τριτώνει το κακό με τους “κιτρινόμαυρους” στο Κύπελλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button