ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτο «τρολάρισμα» από Καραπαπά!

13466191_10154269789089407_8620076065737229974_n

Απολαυστικός ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε φωτογραφία στα social media με φόντο την …υπό κατασκευή και ετοιμόρροπη Λεωφόρο.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Σε καλύτερο αγχολυτικό και τρόπος να γελάει ο καθένας με την ψυχή του αποδεικνύεται για όλους μας η ενασχόληση με τα κοινά των … απέναντι!

Με αφορμή το γεγονός ότι αυτό το διάστημα έχουν ξεκινήσει έργα ανακατασκευής της …ετοιμόρροπης Λεωφόρου και το … μερεμέτι από τους οπαδούς των στερημένων … πέφτει σύννεφο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς παρέα με τον Α’ Αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη θεώρησαν σκόπιμο να περάσουν μια βολτούλα έξω από την έδρα των αιώνιων πελατών του Θρύλου, ώστε να …επιθεωρήσουν τα έργα που γίνονται!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας των πρωταθλητών Ελλάδας ανέβασε φωτογταφία έξω από την …ετοιμόρροπη Λεωφόρο και με το πηγαίο χιούμορ, που τον διακρίνει έγραψε το παρακάτω μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Με Σάββα στη αγαπημένη μας λεωφόρο! Χαμπάρι δεν παίρνετε έτσι; Θα σας κυνηγάμε και θα σας κάνουμε πλάκα μέχρι το τέλος του κόσμου!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button