ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απάντηση Κούγια σε Παο

kougiasΤην απάντηση του στην διοίκηση του Παναθηναϊκού έδωσε ο Αλέξης Κούγιας,μέσω προσωπικής του δήλωσης. Θυμίζουμε ότι οι “Πράσινοι” έκαναν γνωστό ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του ιδιοκκτήτη της ΑΕΛ.

Αναλυτικά μέρος της ανακοίνωσης της ΑΕΛ: «Δυστυχώς, μετά από ένα τόσο σοβαρό θέμα, πρέπει να τοποθετηθώ και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αναφέρει ότι θα μου υποβληθεί μήνυση και αγωγή για τις δηλώσεις που έκανα μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα.

Δυστυχώς, το τονίζω και πάλι, η ιδιοκτησία και το περιβάλλον αυτού του Παναθηναϊκού, δεν είναι άσχετοι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά δεν έχουν και καλούς νομικούς συμβούλους. Ακόμη ψάχνω να βρω το αδίκημα το οποίο διέπραξα.

Κύριοι, πως χαρακτηρίζεται στην καθομιλουμένη η παράνομη ποινικά και πειθαρχικά συμπεριφορά σε πάρα πολλά παιχνίδια, όπως έχουν δει από την τηλεόραση ή ζωντανά όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι και όχι μόνο, του Ζέκα και του Μπεργκ;

Δυστυχώς, επαναλαμβάνω, κ. Αλαφούζο, με τις συμπεριφορές σας και τις συμπεριφορές του περιβάλλοντός σας, έχετε χάσει ακόμη και φίλους σαν κι εμένα, που έχω χαρίσει έως και παίκτες στον Παναθηναϊκό, πολύ πιο αξιόλογους απ’ αυτούς που έχετε τώρα.

Θυμηθείτε την κουβέντα την οποία σήμερα σας καταθέτω εγγράφως: Ο Θωμαΐδης και ο θίασός του θα σας καταστρέψουν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button