Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξέχαστο «γλέντι» με ΠΑΟΚ! (Video)

 

Σαν σήμερα το μακρινό 1989 ο Ολυμπιακός ταπείνωσε με 4-0 τον «Δικέφαλο» του Βορρά στο παλιό «Γ. Καραϊσκάκης», αποδίδοντας διαστημικό ποδόσφαιρο.

Με μία από τις πολλές ευρείες νίκες, που έχει να επιδείξει στο ενεργητικό του σε βάρος του ΠΑΟΚ, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται 28 χρόνια από τον θρίαμβο του Θρύλου με το εντυπωσιακό 4-0 στο παλιό «Γ. Καραϊσκάκης», με τους«ερυθρόλευκους» με αποδίδουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και να προκαλούν τρόμο και … πανικό στους αντιπάλους τους!

Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν εκείνη την εποχή πρώτο …βιολί το τεράστιο Λάγιος Ντέταρι και με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει επιστρέψει … δριμύτερος στο Λιμάνι της καρδιάς του λίγους μήνες νωρίτερα από την θητεία του σε Αβελίνο και Πανιώνιο, είχαν ξεκινήσει εκείνη τη σεζόν με πολλές φιλοδοξίες και προοπτικές.

Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πολύ εύκολη λεία για τον Θρύλο, ο οποίος μπήκε φουριόζος στο ματς κι ευτύχησε μόλις στο 12’ να ανοίξει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Αλέξη Αλεξίου.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 35’ ήταν η σειρά του Τάσου Μητρόπουλου με κεφαλιά να προλάβει την έξοδο του Γκιτσιούδη και να βάλει φωτιά στο «Γ. Καραίσκάκης» για το 2-0!

Στο δεύτερο μέρος ακολούθησαν δύο πανέμορφα γκολ του Νίκου Αναστόπουλου (47’, 74’), ώστε ο δείκτης του σκορ να εκτοξευτεί στα επίπεδα του 4-0!

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του θριάμβου του Ολυμπιακού στο παρακάτω video

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button