ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αν υπήρχε Facebook το 1997 δεν θα γινόταν το Triple Crown

Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν δεν ήταν απλά μία νίκη για να ..χαμε να λέγαμε, αλλά ήταν τεράστιας σημασίας κυρίως για το κομμάτι της ψυχολογίας. Γιατί οι Βαυαροί δεν είναι κάποια ομάδα της πλάκας ,αλλά ιδιαίτερα σκληροί  που όποιος τολμήσει και τους υποτιμήσει την έβαψε.

Μετά από τέσσερις ήττες σερί και οι δύο από τον Παναθηναϊκό ,όχι ο Μπλατ αλλά και οι παίκτες, παλιοί και νέοι νιώθουν σαν το αυτοκίνητο που βρίσκεται μέσα στην πρέσα, έτοιμο να καταστραφεί .Και αυτό γιατί πέρα από το …”Βαρύ” της φανέλας ,  ο “μπασκετικός” Ολυμπιακός  έχει και ευρωπαικές απαιτήσεις   όντας στο top -5 της Ευρώπης.

Ο φετινός,λοιπόν, Ολυμπιακός που χτίζεται από την αρχή είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα , είναι λογικό να έχει ακόμα και ανορθογραφίες που λογικά θα φτιαχτούν με μεταγραφές, αλλά το κυριότερο που θα πρέπει να έχει και ειδικά ο κόσμος, είναι  η υπομονή.

Θυμήθηκα την περίοδο του Ευρωπαικού με τον Ιβκοβιτς τι πέρασε ο Ολυμπιακός μέχρι να τα πάρει όλα .Τι απαξίωση είχε φάει ο Ιβκοβιτς, οι παίκτες ακόμα και ο Κόκκαλης. Μέχρι και από τον ΒΑΟ είχε χάσει και γέλαγαν οι πέτρες -τα τσιμέντα και τα …πόμολα.. Και όμως μέσα σε λίγους μήνες άλλαξαν τα πάντα.  Προσωπικά πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλα κακά αποτελέσματα,αλλά μέσα από το αγκάθι δεν βγαίνει ρόδο;

Το 2019 θα κριθούν όλα και βέβαια ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τερματίσει ούτε τελευταίος ,ούτε προτελευταίος ούτε να μην φτάσει στην πρώτη 8άδα.  Το ζήτημα είναι η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει και έχω την αίσθηση ότι ο Μπλατ,που ακόμα μαθαίνει, θα κάνει αυτά που πρέπει για να κρατήσει τον Ολυμπιακό όπως πρέπει.   Η στήριξη πρέπει να γίνεται με  την παρουσία στο γήπεδο και όχι με το να ψάχνουμε γιατί ο Σπανούλης δεν έπαιξε στο τελευταία τετράλεπτο με τη Φενερ, γιατί ο Μάντζαρης ή ο Βεζένκοφ έμειναν για κάποια ματς χωρίς λεπτό συμμετοχής ή δεν ξέρω τι άλλο..

Μήπως κάποιοι ξέρουν καλύτερη προπονητική από τον Μπλατ;; Μήπως είναι καλύτεροι στην διαχείριση;Αν ναι να πάνε στο ΣΕΦ και να το συζητήσουν με τους υπευθύνους της ομάδας μπας και μας σώσουν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button