Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αν εξαρτιόταν θα μένα θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό!»

Δήλωση «βόμβα» για ενδεχόμενη επιστροφή του στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας  από τον Μάρκο Σίλβα.

 

Την υπερηφάνειά του για τα μυθικά ρεκόρ που κατέγραψε ως προπονητής του Ολυμπιακού, την προηγούμενη σεζόν,μ με αποκορύφωμα την κατάκτης του γρηγορότερου πρωταθλήματος σητν ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Χαλ, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) οδήγησε την νέα του ομάδα σε θρίαμβο επί της Λίβερπουλ με 2-0 σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «noticiasaominuto.com» μίλησε για την θητεία του στον Ολυμπιακό

«Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά που κατάφερα στην Ελλάδα. Αγάπησα το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό, που είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και έχω αφήσει πολλούς φίλους εκεί. Η Αθήνα είναι μία πόλη που σε υποδέχεται ωραία. Μετά, θα πρέπει να πηγαίνεις από νίκη σε νίκη. Με την ομάδα αυτή πετύχαμε πολλά και αφήσαμε το δικό μας σημάδι. Σπάσαμε πολλά ρεκόρ, κάναμε καλή πορεία στο Champions League, όπου πετύχαμε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Άρσεναλ και ήρθε ο πρόεδρος και μου είπε πως δεν είχε νιώσει ποτέ έτσι», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός της Χαλ και πρόσθεσε στη συνέχεια για το αν θα επέστρεφε: «Αν εξαρτιόταν από μένα, θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό».

Όσο για την απόκτηση του Εβάντρο, τον οποίο ήθελε να φέρει στον Ολυμπιακό, είπε: «Τον γνωρίζω εδώ και δύο χρόνια. Είναι ένας παίκτης που τον ήθελα σε όποια ομάδα και αν ήμουν. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό προσπάθησα να τον φέρω αρκετές φορές, αλλά η Πόρτο δεν τον άφηνε, λέγοντας πως είναι απαραίτητος. Τώρα που η Χαλ ήθελε έναν παίκτη με τις ικανότητες του Εβάντρο, δεν δίστασα να τον φέρω. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, που μπορείς να τον εμπιστευτείς».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button