ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ»

Ο Γκαζμέντ Χουσάι φόρεσε και επίσημα τα ερυθρόλευκα και περιμένει πως και πως την στιγμή που θα αγωνιστεί με τον Θρύλο. Ο έμπειρος άσσος αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε αλλά και για τους στόχους που έχει με τον Ολυμπιακό.

 

«Είναι μεγάλη τιμή να αποτελείς κομμάτι του Ολυμπιακού. Γνωρίζω ότι είναι ένα σοβαρό και πολύ καλά οργανωμένο κλαμπ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσουμε τους στόχους μας τόσο στις εγχώριες όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο έχει ως στόχο την κατάκτηση όλων των διοργανώσεων στις οποίες αγωνίζεται και αυτό είναι κάτι που συμβαδίζει και με τις δικές μου φιλοδοξίες. Στο παρελθόν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω αγώνες αλλά και να αγωνιστώ απέναντι στη νέα ομάδα μου και μπορώ να παραδεχτώ ότι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία», δήλωσε αρχικά ο διεθνής Αλβανός ακραίος και συνέχισε:

«Γνωρίζω αρκετά πράγματα για τον Ολυμπιακό, αρκετούς συμπαίκτες μου αλλά και τη νοοτροπία νικητή του κλαμπ και αυτό είναι κάτι σημαντικό για μένα. Από την στιγμή που μου έγινε πρόταση, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη για μένα.

Θέλω να εκπροσωπήσω επάξια τα χρώματα της ομάδας και περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ μπροστά σε αυτό το υπέροχο κοινό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button