ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντί για θρίαμβο… ισοπαλία! (pics-vid)

Τρομερή ευκαιρία για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας και να μειώσουν την διαφορά έχασαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Η Κ20 “κόλλησε” στο 1-1 με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Κ20.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στην διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας κλείσει μέσα στα καρέ του τον ήδη… “ταμπουρωμένο” ΠΑΟΚ. Ωστόσο η τύχη τους γύρισε την πλάτη αρκετές φορές, αφού έχασαν τις απίστευτες ευκαιρίες από εκείνες που θα έλεγε κανείς ότι δεν χάνονται ποτέ.

Το παιχνίδι:

Στο πρώτο ημίχρονο, οι πρωταθλητές ξεκίνησαν αρκετά δυνατά, ασκώντας πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά γρήγορα το σκηνικό έμελλε να αλλάξει. Ο δικέφαλος του βορρά έχασε τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο και ευτύχησε να προηγηθεί στο 35′ με πέναλτι του Λυρατζή. Το γκολ αυτό αφύπνησε την ομάδα του Βασίλη Βούζα, η οποία θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια με το 1-1, καθώς έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Βάρκα στο 39′ και τον Βρουσάι στο 45′.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές πραγματικά έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να ανατρέψουν την κατάσταση, αλλά δεν τους βγήκε!

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Βρουσάι στο 56, ένα ωραιότατο τέρμα που μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Από κει και πέρα, ξεκινήσαμε να… μετράμε ευκαιρίες χαμένες από αυτές που δεν χάνονται ποτέ! Ο σκόρερ στο 60′, στο 85′ και στο 88′ έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ στο 92′ ο Κωστανάσιος παραλίγο να χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Ολυμπιακό. Τρεις βαθμούς που τους άξιζε πέρα για πέρα.

Με την μπάλα να μην μπαίνει πρακτικά για… κανέναν λόγο στα δίχτυα και με τίποτα, φτάσαμε στο τελικό 1-1. Αποτέλεσμα το οποίο αδικεί κατάφωρα τους ερυθρόλευκους με βάση την εικόνα τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β. Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (59’ Κωστανάσιος), Νεοφυτίδης (76’ Χονδρουδάκης), Βάρκας, Κηπουρός (63’ Βοΐλης), Βρουσάι.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Μούσα, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Παπαθανασίου, Μπαλογιάνης, Τσαούσης, Λυρατζής, Χατζηδίμπας, Κόζακ, Χατζηστράβος (66’ Μανιώτης), Τζοβάρας (80’ Παπαδόπουλος).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button