ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανσαριφάρντ, όπως λέμε… Μέλμπεργκ, Πάντελιτς, Ρόμενταλ… (pics)

Γιατί τελικά “πόνεσε” τόσο πολύ η μεταγραφή του Ανσαριφάρντ;

Δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε αν ανατρέξουμε όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν, αλλά πρόσφατα. Επίσης μπορούμε να καταλάβουμε τι θα γίνει παρακάτω. Ο Ανσαριφάρντ “το παλτό”, ο “άμπαλος” που δεν θα πιάσει στον Ολυμπιακό, που δεν θα κάνει τούτο, το άλλο, το τρίτο…

Υπάρχει μία παροιμία που λέει “όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”. Βέβαια από το μυαλό μερικών δεν έχει περάσει ποτέ μία παραλλαγή που να λέει “όσα δε φτάνει η αλεπού πηδάει και τα φτάνει”. Και πού να τα φτάσει με τέτοιο…ιστορικό!

Η ουσία είναι μία. Ακόμη ένας “φανταστικός” παίκτης που πρόβαρε τα πράσινα και τον “σέρβιραν” ως κλεισμένο, κατέληξε για μία ακόμη φορά στον Ολυμπιακό. Στο ίδιο έργο θεατές κοινώς.

Δεν θυμάστε; Δείτε μερικά από τα πρωτοσέλιδα – ντοκουμέντα και θα καταλάβετε:

Ο Μοντέστο επρόκειτο να φορέσει τα πράσινα αν ο Ζιβέ δεν το έκανε. Τελικά μαντέψτε τι έγινε. Ο Ζιβέ δεν φόρεσε ποτέ τα πράσινα και ο Μοντέστο έπιασε λιμάνι!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ήθελε Παναθηναϊκό, πρόβαρε την πράσινη, το ψαχνε, πίεζε να φύγει κλπ κλπ κλπ… Δυο μεταγραφές κλείνει ο Παναθηναϊκός. Τελικά από Αβραάμ και Ρουκάβινα έκλεισε μόνο ο Ρουκάβινα! Μαντέψτε που πήγε ο πρώτος!

Διπλό γέλιο με ένα και καλά διπλό πακέτο από Άγιαξ! Ο Τεν Κάτε (άλλο γέλιο κι αυτός) ήθελε Μάρκο Πάντελιτς γιατί είχε όλα τα στοιχεία του γκολτζή. Τα στοιχεία τα είχε, αλλά… Σέρβος και στον Παναθηναϊκό δεν πάει πολύ! Από την άλλη, Ρόμενταλ με τρέλα. Σε αυτό σίγουρα γιατί μόνο με τρέλα θα φόραγε ο Δανός τα πράσινα όταν όλη του τη ζωή την πέρασε στα κόκκινα της Δανίας και του Άγιαξ! Μαντέψτε τι έγινε! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με συνοπτικές διαδικασίες τους έκλεισε μέσα σε ένα απόγευμα. Δύο μουντιαλικοί παίκτες που παρέμειναν… πράσινοι στα χαρτιά!

Το καλύτερο το σώσαμε για το τέλος! Εποχή πολυμετοχικότητας! Βράχος ο Μέλμπεργκ, ήθελε κι αυτός Παναθηναϊκό, το πήραν πάνω τους οι πολυμετοχικοί. Ο Σωκράτης Κόκκαλης όμως δεν είχε μιλήσει και μέσα σε λίγα λεπτά είχε κλείσει τον Όλοφ, τον καλύτερο αμυντικό που πέρασε την τελευταία 20ετία. Μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά, αλλά ακολούθησαν άλλες δύο που το σήκωσε βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Άρα τώρα καταλάβατε γιατί έχουμε τα ίδια με τον Ανσαριφάρντ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button