ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ανοικτή πόρτα από Ολυμπιακό για Πιάτι!»

images

Ακόμη πιο κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας φέρνουν τον Αργεντινό εξτρέμ της Βαλένθια ισπανικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το όνομα του Πάμπλο Πιάτι εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ ψηλά στο μεταγραφικό κάρδο του Ολυμπιακού, όσον αφορά την ενίσχυση στις πτέρυγες ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αργεντινός εξτρέμ αποτελεί διακαή πόθο του νέου προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τις ικανότητές του από την κοινή τους θητεία στα γήπεδα της Primera Division.

Η Βαλένθια από τη μεριά της προσπαθεί να κάνει τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, με το όνομα του Αργεντινού εξτρέμ να βρίκσεται σε …αστερίσκο!

Ο Πάμπλο Πιάτι ανήκει στην κατηγορία των παικτών, που έοχυν ακουστεί ως υποψήφιους προς αποχώρηση από το «Μεστάγια» με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «deportevalenciano» η πόρτα του Ολυμπιακού είναι πάντα ανοικτή:

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Για τον Πιάτι φαίνεται πως υπάρχει μία πόρτα ακόμη ανοιχτή. Με την αποχώρηση μάλιστα του Σίλβα από τον Ολυμπιακό και την έλευση του Βίκτορ Σάντσεθ, το ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα θα αυξηθεί. Η ελληνική ομάδα θέλει την πρόκριση στο Champions League και να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα στη χώρα της, γι’ αυτό και ο Βίκτορ θέλει έναν έμπειρο παίκτη σαν τον Πιάτι. Το μοναδικό πρόβλημα του Αργεντινού, είναι το υψηλό κασέ του. Οι Έλληνες θα περιμένουν να μειώσει τις απαιτήσεις της η Βαλένθια»..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button