ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Ανεπανάληπτο αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός»

Το αστραφτερό τρόπαιο του CEV Challenge Cup βόλεϊ γυναικών δέσποζε στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά στη διάρκεια της επίσημης  εκπομπής του Erasit;exnh Ολυμπιακού.

Στη «Μεγάλη μου Αγάπη» μίλησαν η αρχηγός της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου καθώς και οι αρχηγοί των δύο ομάδων του συλλόγου που αγωνίστηκαν, επίσης την προηγούμενη εβδομάδα, σε τελικούς κυπέλλων Ευρώπης, ο Κώστας Χριστοφιδέλης και η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Όλοι τους στάθηκαν στο μοναδικό επίτευγμα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. να συμμετάσχουν τρεις ομάδες ενός συλλόγου σε τρεις διαφορετικούς ευρωπαϊκούς τελικούς σε διάστημα 4 ημερών!

Οπως κάθε εβδομάδα μεταδόθηκαν νέα και ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες και τα τμήματα υποδομή του Ολυμπιακού ΣΦΠ, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του συλλόγου κι απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο OSFP TV.

Στέλλα Χριστοδούλου: «Κάναμε κατάθεση ψυχής μέσα στην Τουρκία»

Για την κατάκτηση του CEV Challenge Cup: «Είναι κάτι που το κυνηγούσαμε δυο χρόνια. Μετά την περσινή μας πορεία ήταν ο στόχος μας. Το αξίζαμε όλοι, διοίκηση, παίκτριες, τεχνικό τιμ και ο κόσμος μας φυσικά. Κάναμε κατάθεση ψυχής μέσα στην Τουρκία και πήραμε μια καθαρή και μεγάλη νίκη».

Για τον ερχομό της στον Ολυμπιακό και το ευρωπαϊκό όνειρο: «Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό γνώριζα ότι ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο αλλά δεν μπορούσα να βάλω τόσο ψηλά τον πήχη. Ήταν όμως τότε που ο κ. Μιχάλης Κουντούρης και η διοίκηση του άρχισε να βάζει την ομάδα σε μια σειρά. Το 2012 δεν μπορούσα να ονειρευτώ κάτι τέτοιο αλλά η πορεία μας μέσα σε αυτά τα χρόνια μας έκανε να ονειρευόμαστε και πλέον ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα».

Για το μυστικό της ομάδας: «Ο Ολυμπιακός βασίζεται σε ένα πολύ καλό Ελληνικό κορμό, που είναι ένα από τα μυστικά μας. Οι ξένες παίκτριες επίσης προτιμούν την ομάδα μας καθώς έχει σωστή οργάνωση. Ελπίζουμε αυτό να είναι μόνο η αρχή και να καταλάβουν όλοι ότι με πολύ καλή οργάνωση έρχονται οι επιτυχίες» .

Για τη συνέχεια: «Μια τέτοια επιτυχία δεν χωράει οπαδικά πλαίσια και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τις νίκες μας και τις αναγνωρίζουν. Πλέον αφήνουμε πίσω μας τους πανηγυρισμούς και συγκεντρωνόμαστε στους τελικούς κόντρα στον Άρη. Η ομάδα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί κάθε κατάσταση και είναι έτοιμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία των ομάδων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλες μας τις ομάδες που συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Δέκα τελικοί σε τέσσερα χρόνια είναι ένα νούμερο που τα λέει όλα από μόνο του».

Για τον κόσμο που πανηγύρισε το τίτλο τους στο ΣΕΦ πριν τον τελικό των ανδρών: «Ανατριχιάσαμε με το πως πανηγύρισε ο κόσμος στο Σ.Ε.Φ. η στήριξη είναι τεράστια και χαίρομαι που καταφέραμε να δώσουμε τόση χαρά και να τους κάνουμε περήφανους».

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Οι ευρωπαϊκοί τελικοί πιστοποιούν το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

Για τους τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς σε τέσσερις ημέρες: «Αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Αρκεί μια ματιά σε όλα τα σάιτ του κόσμου για να δούμε το πόσο τεράστιο είναι αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός. Αυτό έχει συμβεί χάρη στην σημαία του που είναι ο κόσμος που συμβάλει πάντα τα μέγιστα και κάνει όλους τους αθλητές να δίνουν τα μέγιστα. Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να διατηρεί πολλά τμήματα σε υψηλό επίπεδο και να συμμετέχουν σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Αυτό είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακό. Εμείς οι αθλητές πάντα θα δίνουμε τα μέγιστα και σίγουρα έχουμε και συνέχεια».

Η ατμόσφαιρα στο Σ.Ε.Φ. : «Δεν είμαστε οι πιο αντικειμενικοί κριτές εμείς για να μιλήσουμε για τον κόσμο μας καθώς ξέρουμε πόσο αγαπάνε την ομάδα. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά πως αναφέρονται στο εξωτερικό για αυτό τον κόσμο. Ο προπονητής της Ραβέννα και όχι μόνο αποθέωσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μπορεί να χάσαμε το χρυσό μετάλλιο αλλά ο κόσμος πήρε σίγουρα το χρυσό μετάλλιο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό».

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Το χειροκρότημα του κόσμου μας έδωσε ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε αρχής γενομένης από τον ημιτελικό κυπέλλου με στόχο την επόμενη κατάκτηση τίτλου. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Για τη συμμετοχή στον τελικό: «Μπορεί να τον στεναχωρήσαμε στον τελικό με τη Ραβέννα αλλά υποσχόμαστε ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίζουμε. Πασχίσαμε να φτάσουμε σε αυτόν τον τελικό περνώντας ομάδες όπως η Τουρ και η Ινεγκόλ και στον τελικό είχαμε απέναντι μας μια Ιταλική ομάδα που προέρχεται από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και σε όλους τους ανθρώπους που μετέτρεψαν το Σ.Ε.Φ. σε βολεϊκό γήπεδο. Αυτό που μένει είναι η εμπειρία που ζήσαμε και η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος».

Για τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Μιχάλη Κουντούρη: «Εμείς οι πιο παλιοί έχουμε ζήσει πολλές καταστάσεις και ξέρουμε τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τους Προέδρους μας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιους ανθρώπους στο πλευρό μας. Οτιδήποτε μας προσφέρεται πρέπει να το εκτιμούμε και να δικαιώνουμε αυτούς τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς είναι στο πλευρό μας και τρέφουν μεγάλη αγάπη για τον κόσμο».

Για το Φάιναλ 4 του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είμαστε πολύ πιεσμένοι με ταξίδια και αγώνες αλλά είμαστε πανέτοιμοι για το Final-4 του Κυπέλλου. Ξέρουμε δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, είμαστε αισιόδοξοι και σωστά προετοιμασμένοι και όλοι ετοιμοπόλεμοι για να τα δώσουμε όλα».

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Ανεπανάληπτο αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός»

Για τον τελικό: «Είναι πολύ λογικό μετά την απώλεια του κυπέλλου να μην μπορείς να κοιμηθείς. Στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Όταν ετοιμάζεσαι να παίξεις σε ένα τελικό δεν είναι μόνο η απώλεια που σκέφτεσαι. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το νταμπλ που θα είναι μια ακόμα ιστορική στιγμή. Έχουμε συνέπεια, παλεύουμε, σίγουρα αυτό είναι που μας δίνει ώθηση και κίνητρο για του χρόνου. Πίσω από αυτό βρίσκεται η διοίκηση, ο κόσμος και είμαστε όλοι ένα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Είναι πολύ συγκινητικό που ο κόσμος μας είναι δίπλα μας και μας εμψυχώνει. Είναι ξεχωριστό και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ταξίδεψαν ακόμα μια φορά για να είναι δίπλα μας και δείχνει τη μοναδικότητα και το μεγαλείο του Ολυμπιακού».

Για την ευρωπαϊκή παρουσία όλων των ομάδων Ολυμπιακού: «Είναι ανεπανάληπτο αυτό που έχει γίνει αυτές τις μέρες με τα τμήματα του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια πήραν το χρυσό μέσα στην Τουρκία, ο κόσμος μας γέμισε το Σ.Ε.Φ. και ακολουθούν ακόμα δυο ευρωπαϊκές συμμετοχές σε φάιναλ 4, του πόλο ανδρών και του μπάσκετ ανδρών».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ακολουθούν οι ημιτελικοί με το Ρέθυμνο και οι τελικοί με τη Βουλιαγμένη, Συνεχίζουμε δυνατά για να πετύχουμε τον επόμενο στόχο μας»

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (17:00 – 19:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς και Σταύρος Ζαζάνης κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button