ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανατροπή και κούπα οι Κορασίδες

ChampW_15Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άλιμο, οι ερυθρόλευκες κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή επιστρέφοντας από το 0-2 σε 2-2 σετ και με την ψυχολογία με το μέρος τους μετέτρεψαν το πέμπτο σετ σε τυπική διαδικασία κερδίζοντας έτσι τον αγώνα και το Πρωτάθλημα.

Στο πρώτο σετ το άγχος είχε κυριεύσει τις νεαρές αθλήτριες του Ολυμπιακού που δεν μπορούσαν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους κάνοντας αρκετά αβίαστα λάθη. Μια εικόνα που είδαμε και στο δεύτερο σετ με τα κορίτσια να δείχνουν υπερβολικά αγχωμένα.

Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας μεταξύ του δεύτερου και τρίτου σετ, ο προπονητής του Θρύλου κ. Σπύρος Σαραντίτης, προσπάθησε να αποφορτίσει τις μικρές αθλήτριες, κάτι που όπως φαίνεται κατάφερε μιας και παρουσιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, οι ερυθρόλευκες κατάφεραν να κερδίσουν το τρίτο σετ αλλά και το τέταρτο, οδηγώντας τον αγώνα στο ται μπρέικ.
Στο πέμπτο σετ είχαμε μια ολοκληρωτική ανατροπή του σκηνικού, μιας και πλέον το άγχος είχε μεταφερθεί στις αθλήτριες του Αλίμου ενώ οι ερυθρόλευκες ξεχείλιζαν από ενθουσιασμό. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν ο Ολυμπιακός να κερδίσει το σετ εύκολα με 15-4, δίνοντας το έναυσμα για ενθουσιώδη πανηγυρισμούς από τις μικρές αθλήτριες και τους γονείς τους που βρίσκονταν στην εξέδρα.

Έτσι λοιπόν η τελική κατάταξη του Final-4 έχει ως εξής

1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2. Α.Π.Σ. Αλίμου
3. Γ.Σ. Ηλιούπολης
4. Μίλων

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Π.Σ. Αλίμου 3-2
Τα σετ : 18-25 (21’), 15-25 (22’), 25-21 (27’), 27-25 (41’), 15-4 (17’)

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Σπ. Σαραντίτης) : Δελή, Καλακίδη, Χριστοπούλου, Μαλάτρα, Μερακλή, Μαραγκού, Μυλωνά, Καλλιγά, Στεργίου, Χαρτσιλάβα

Α.Π.Σ. Αλίμου (Κ. Παπαθανασίου) : Ανυφαντή Ν., Ανυφαντή Κων., Ανυφαντή Δ., Φιλιππίδη, Τσούπη, Δημησιάνου, Τσέρπε, Γιαννάτου, Παπαχατζή, Σπανάκη, Λεάκου, Νανθρή, Ανδρεανίδου, Γρατσία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button