ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανανέωσε με Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Μπαρτζώκας

0DD6E71EC7FAC10122363D175B27F877

Στην επιμήκυνση της συνεργασίας του με τη ρωσική ομάδα για έννα ακόμη χρόνο προχώρησε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην άκρη του πάγκου της θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν η Λοκομοτίβ Κούμπαν.
Η διοίκηση του ρωσικού συλλόγου επιβράβευσε με νέα πρόταση τον 50χρονο Έλληνα προπονητή, ο οποίος την οδήγησε σε τελική φάση Final-4 για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε τελική συμφωνία επεκτείνοντας τη συνεργασία τους για ακόμα έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το Eurohoops, η ρώσικη ομάδα έκανε πρόταση στον Μπαρτζώκα για τρία χρόνια. Η πλευρά όμως του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, όμως δεν επιθυμούσε μια τέτοια μακροχρόνια συνεργασία και έτσι κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η δεύτερη θητεία του στην Λοκομοτίβ, θα του προσφέρει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές καθώς και την ευκαιρία να συνεχίσει κάτι καλό όπως έκανε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αξίζει να τονιστεί, ότι το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε ακουστεί έντονα για τις Νταρουσάφακα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπαρτσελόνα και Αναντολου Εφές, ωστόσο αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης από πλευράς του ρωσικού συλλόγου

Σχετικά Άρθρα

Back to top button