ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωσε την απόκτηση Μπενίτες η Κρουζ Αζούλ

beni2

Την απόκτηση των δικαιωμάτων του 24χρονου διεθνούς Παραγουανού φορ από τον Ολυμπιακό γνωστοποίησε η διοίκηση του συλλόγου από το Μεξικό.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συμφωνίας ολοκληρώθηκε και τυπικά το Σάββατο (14/5).

Η διοίκηση της Κρουζ Αζούλ γνωστοποίησε, αυτό που ήταν γνωστό εδώ και κάμποσες εβδομάδες και αφορά την απόκτηση του διακωμάτων του Χόρχε Μπενίτες από τον Ολυμπιακό!

Ο 24χρονος διεθνής Παραγουανός φορ, που είχε παραχωρηθεί το περασμένο καλοκαίρι απότους «ερυθρόλευκους στην Κρουζ Αζούλ με τη μορφή δανεισμού, πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών εμφανίσεων.

Γεγονός, το οποίο ώθησε τους ιθύνοντες του συλλόγου της Λατινικής Αμερικής να επισπεύσουν τις διαδικασίες απόκτησής του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Κρουζ Αζούλ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς που είχε για τον παίκτη, αποκτώντας αυτομάτως τα δικαιώματα του χαρισματικού επιθετικού.

Ο 24χρονος φορ το τελευταίο εξάμηνο στον σύλλογο, είχε να ρπιδείξει 13 γκολ και 5 ασίστ, ενώ την ίδια ώρα δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μπενίτες έχει ισχύ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σως παίκτης του Ολυμπιακού στο διάστημα της περιόδου 2014-15 κατέγραψε 21 εμφανίσεις (8 ως βασικός) και πέτυχε 6 γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button