ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναβλήθηκε η εκδίκαση του ΠΑΟΚ

Για τις 15 Μαρτίου ορίστηκε τελικά η υπόθεση του ΠΑΟΚ με αφορμή τα εκτεταμένα επεισόδια, που προκάλεσαν «θερμοκέφαλοι» οπαδοί του στην αναμέτρηση των Ζωσιμάδων με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη (22/.2) εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ, για τα επεισόδια, που προκλήθηκαν από οπαδούς του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League

Αυτή η εξέλιξη, προέκυψε, έπειτα από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να τονίζουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δικαστεί με βάση το άρθρο 15, 4β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, το οποίο προβλέπει ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, αλλά και 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και όχι βάσει με το άρθρο 4Α.

Το άρθρο 4Α προβλέπει μόνο πρόστιμο και γι’ αυτό η πειθαρχική δίωξη αποτελεί σκάνδαλο, καθώς δεν έχει καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ίδια στιγμή, η πειραίκή ΠΑΕ ζήτησε την έκθεση της ΔΕΑΒ, όπως φυσικά και το έγγραφο της διοίκησης του σταδίου της πόλης των Ιωαννίνων που καταγράφει τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button