ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αλλάξαμε κάποιες συμπεριφορές”

Την βεβαιότητά του πως ο Ολυμπιακός θα έιναι έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι εμφανίστηκε και πάλι ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Γκεζτέπε.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις συνθήκες που έγινε ο αγώνας, ενώ έκανε έναν “μίνι” απολογισμό της προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

“Δεν ήταν εύκολο ειδικά τις τελευταίες μέρες και τα αποτελέσματα στα φιλικά. Περάσαμε πολλές μέρες με σκληρές προπονήσεις σε δύο στάδια, μεσολάβησε και μία εβδομάδα στην Ελλάδα. Η ομάδα έδειξε κούραση σε αυτό το στάδιο και είναι αναμενόμενο. Σήμερα στο παιχνίδι η ζέστη δε βοήθησε. Για αυτό το λόγο δεν είχαμε πολύ ποιότητα στο παιχνίδι μας, όπως δεν είχε και ο αντίπαλος. Ήταν δύσκολη η νίκη αλλά τα αποτελέσματα δεν μας ενδιαφέρουν στην προετοιμασία όπως έχουμε ξαναπει. Θέλουμε να δούμε στα επίσημα παιχνίδια. Κρατάω πως “ξυπνήσαμε” από τις ήττες στα δύο τελευταία φιλικά. Αλλάξαμε κάποιες συμπεριφορές και είδαμε μία ομάδα ενωμένη που προσπάθησε να πάρει την νίκη. Η ομάδα είναι σε καλύτερο δρόμο από ότι ήταν στις αρχές  της προετοιμασίας και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά”.

Αν θα είναι τελικά έτοιμος ο Ολυμπιακός έτοιμος στις 9 Αυγούστου όπως είχε δηλώσει ο ίδιος:

“Η δουλειά έγινε. Ότι έπρεπε να κάνουμε στη προετοιμασία, εμείς το κάναμε. Όταν αλλάζει ο προπονητής το καλοκαίρι, είναι δύσκολο να αφομοιώσουν οι παίκτες τις ιδέες του και να προσαρμοστούν στο παιχνίδι. Το χω πει ωστόσο και το επαναλαμβάνω, πως όταν θα πρέπει να φτάσουμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι θα είμαστε έτοιμοι. Κι αυτό γιατί δουλεύουμε πολύ καλά”.

Αν σκοπεύει να δει τη Λουκέρνη:

“Κάποιος θα πάει από την ομάδα οπωσδήποτε για να παρακολουθήσει την προσεχή μας αντίπαλο”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button