ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξανδρής: «Μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα αυτή την ομάδα!»

Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός οργανισμός της χώρας, ο Ολυμπιακός γιορτάζει σήμερα (10/3)  94 χρόνια ζωής.

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Θρύλου πολλοί παίκτες που είχαν την τιμή να υπηρετήσουν την ιδέα που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός και να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους είχαν τη δυνατότητα να ποστάρουν και να ευχηθούν στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο τα χρόνια τους πολλά.

Εξαίρεση στον γενικότερο κανόνα δε θα μπορούσε να αποτελέσει ο Αλέξης Αλεξανδρής.

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθειτκός, ο οποίος φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» για μία σερί εννιαετία (1994-2003), είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση των επτά πρώτων πρωταθλημάτων της νέας του δυναστείας. Γράφοντας με αυτόν τον τρόπο ιστορία και συνέβαλε τα μέγιστα για το σπάσιμο του εκπλητικού ρεκόρ που διατηρούσε ως τότε η ομαδάρα της δεκαετίαςτου 1950 .

Ο Αλεξανδρής στο μήνυμα που ανέβασε στα social media, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεογνός ότι ο Θεός τον αξίωσε να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να  ζήσει μεγάλες στιγμές.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αλέξης Αλεξανδρής:

Μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα αυτήν την ομάδα..Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίιωσε να αγωνιστώ σ’ ένα τόσο τεράστιο σύλλογο.με τόση ένδοξη ιστορία και αν συμβάλω ως απλός στρατιώτης στο μεγαλείο του Θρύλου… Χρόνια πολλά ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ..»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button