ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ακόμα η ένσταση;

Εξαιρετική ήταν η… πάσα που έδωσε ο πρόεδρος της Παρτίζαν σχετικά με την διαιτησία του Ιταλού Μάσσα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά κάποιοι δεν την… εκμεταλλεύτηκαν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν!!!

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της Παρτίζαν είχε και… παράπονα από την διαιτησία του Ιταλού, ο οποίος μάλλον θα έπρεπε να έδινε και… συγχαρητήρια στις καρατιές που έριχναν οι Σέρβοι ειδικά μετά το 1-2! Κι όμως προς έκπληξη όλων δήλωσε τα εξής:

“Ο διαιτητής Μάσα ήταν σκέτη καταστροφή. Μας ζημίωσε άσχημα. Όχι μόνο με τα πέναλτι που δεν έδωσε, αλλά σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού. Σκεφτόμαστε να κάνουμε παράπονα. Επαναλαμβάνω, ο Μάσα σφύριζε υπέρ των αντιπάλων μας”.

ΟΛΕ!!!

Τις εν λόγω δηλώσεις δεν τις… εκμεταλλεύτηκαν όμως στην Θεσσαλονίκη καθώς περιμέναμε εντός της ημέρας να γινόταν κάποια ένσταση που να περιλάμβανε την τιμωρία του Ολυμπιακού από την Ευρώπη και τον… υποβιβασμό του στο Europa League ίσως. Όπως και καμιά ποινή τριών αγωνιστικών για τον Οτζίτζα που έιχε το… θράσος να φύγει όρθιος από το Βελιγράδι, ή τον Κούτρη που δεν έκανε πιο κει για να τον πετύχει το μπουκάλι!

Το περιμέναμε γιατί δεν θα ήταν και η πρώτη φορά. Θα μπορούσε βέβαια να είχε γίνει αν η ομάδα λεγόταν… Πλατανιάν Βελιγραδίου! Αλλά δεν έγινε. Τι να κάνουμε. Θα πρέπει να παίξουμε κανονικά στη ρεβάνς πια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button