ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ακολουθώντας την πεπατημένη ή…

Ακούγοντας προσεκτικά την συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς, εύλογα κάποιος μπορεί να αντιληφθεί πως ο κόουτς προς ώρας έχει πεισθεί από τον αρχικό σχηματισμό που έχει παρατάξει στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στη Λουκέρνη και στο φιλικό με την Λεγκανιές και επομένως, δύσκολα θα δούμε κάποια αλλαγή σε αυτόν.

Είναι γεγονός πως με την Λουκέρνη ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Και στον Πειραιά και στην Ελβετία. Η ομάδα έπαιξε, μάρκαρε, πίεσε, σκόραρε και πρόσφερε και το θέαμα που πάντα θέλει να βλέπει το απαιτητικό ερυθρόλευκο κοινό.

Μέχρι στιγμής, ο κόουτς δεν μας έχει… συνηθίσει σε εκπλήξεις. Για αυτό το λόγο και περιμένουμε τον Ολυμπιακό με τον Γιαννιώτη στο τέρμα, Τσιμίκα και Ελαμπντελαουί αριστερά και δεξιά στα άκρα της άμυνας και δίδυμο στόπερ Μιράντα – Βούκοβιτς.

Στο χώρο του κέντρου οι Καμαρά, Μπουχαλάκης θα παραμείνουν, με τον Φορτούνη μπροστά τους και τους Λάζαρο δεξιά, Ποντένσε αριστερά και Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Κοινώς, ο Πέδρο Μαρτίνς προτίθεται να ακολουθήσει την πεπατημένη. Εκτός πια κι αν έχει να μας δείξει κάτι… διαφορετικό αύριο! Μόνο ο ίδιος το γνωρίζει και θα το δούμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button