ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αισιοδοξώ πως θα επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Μακάμπι τονίζοντας ότι  ο Ολυμπιακός  πρέπει να δείξει ανάλογο πρόσωπο   με τα δύο πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θα πρέπει να βγούμε να αποδείξουμε ότι οι δύο εκτός έδρας νίκες που κάναμε ήταν αντιπροσωπευτικές της ομάδας που είμαστε. Βραδιές σαν αυτή με την Αρμάνι μπορούν να συμβούν σε μια νέα ομάδα. Αισιοδοξώ πως θα επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις», τόνισε ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός.

Οσο για την κόντρα του απέναντι σε μία ομάδα την οποία υποηρέτησε για 9 χρόνια:Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τη Μακάμπι. Φυσικά υπάρχει ιστορία μεταξύ μας, καλή ιστορία, υπάρχουν και αισθήματα, αλλά είμαι 100% αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω με τον Ολυμπιακό. Θα χαρώ που θα δω ανθρώπους της Μακάμπι, αλλά είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να είναι η σπουδαία ομάδα που πάντα ήταν».

Μιλώντας για την Μακάμπι  είπε: «Η Μακάμπι έχει ταλέντο και αθλητικότητα. Θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ για να κερδίσουμε».

Όσο για το αν το στι παιχνιδιού της που ταιριάζει με την Αρμάνι  «Ας μην ξεχνάμε πως ο στόχος του παιχνιδιού είναι να σκοράρεις περισσότερο από τον αντίπαλο. Στα δύο πρώτα ματς κερδίσαμε παίζοντας σε υψηλό σκορ, στο τρίτο ήμασταν πολύ άστοχοι στα τρίποντα και στις βολές. Ας ελπίσουμε να παίξουμε σκληρά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιο εύστοχοι αυτή τη φορά».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τη Μακάμπι. Φυσικά υπάρχει ιστορία μεταξύ μας, καλή ιστορία, υπάρχουν και αισθήματα, αλλά είμαι 100% αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω με τον Ολυμπιακό. Θα χαρώ που θα δω ανθρώπους της Μακάμπι, αλλά είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να είναι η σπουδαία ομάδα που πάντα ήταν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button