ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αισθανόμαστε ως πατέρα μας τον κ. Μαρινάκη!»

 

Την στήριξή της στο πρόσωπο του Διοικητικού Ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Σχολή Ηλιούπολης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Διεύθυνσης της Σχολής Ηλιούπολης αναφέρει:

«Στα 93 χρόνια ιστορίας του, ο Ολυμπιακός, έχει δείξει γιατί ξεχωρίζει από τους άλλους συλλόγους. Ο Ολυμπιακός είχε και έχει τεράστια απήχηση στον ελληνικό πληθυσμό, πρεσβεύει τα Ολυμπιακά ιδεώδη και είχε πάντα ικανούς «καπετάνιους» στο τιμόνι του. Ανθρώπους με όραμα, θέληση και πίστη. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτό που ακριβώς θέλει ο Ολυμπιακός.

Με τις ενέργειες του έδωσε στον Ολυμπιακό ευρωπαϊκό αέρα και συνέχισε να χαρίζει εντός των συνόρων κούπες και κούπες. Επί ημερών του κ. Μαρινάκη ο Ολυμπιακός γνώρισε τεράστια «πρόοδο» και στο κομμάτι της Ακαδημίας και των Σχολών ενώ όλα τα παιδιά ονειρεύονται να περπατήσουν σ’ ένα από τα πιο σύγχρονα Προπονητικά Κέντρα της Ευρώπης, που είναι αυτό του Ολυμπιακού, στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει και θα συνεχίζει να ξεχωρίζει γιατί έχει πιστούς φίλους και γιατί ένας από αυτούς είναι και ο Ηγέτης του ο κ. Μαρινάκης. Εμείς ως Σχολή Ηλιούπολης διαπιστώνουμε με χαρά ότι είμαστε μέλη της μεγαλύτερης οικογένειας της χώρας και αισθανόμαστε ως πατέρα μας τον κ. Μαρινάκη αφού όπως ο σωστός «πατέρας» δίνει και εκείνος στα «παιδιά» του τα καλύτερα εφόδια για να πετύχουν.

Η επιτυχία του Ολυμπιακού στα δύσκολα αυτά χρόνια που βιώνουμε έχει ονοματεπώνυμο: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.

 

Σχολή Ηλιούπολης»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button