ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αισθάνομαι πώς είμαστε μια οικογένεια!»

Τις θερμές της ευχές, αλλά και φιλοδοξίες για το νέο έτος εξέφρασε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Στο εκπληκτικό κλίμα όπου επικρατεί στην ομάδα πόλο γυναικών, αλλά και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό γενικότερα, αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η διεθνής φουνταριστή του Θρύλου στις δηλώσεις που παραχώρησε
στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ και έδωσε τις δικές της ευχές στον κόσμο για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά:

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, με υγεία πάνω από όλα, πολλή αγάπη και να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα μέσα στο 2018.

Όλη η χρονιά έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μου, νομίζω πως κάθε χρόνο μαθαίνω κάτι νέο και κρατάω κάθε χρονιά με τα θετικά και τα αρνητικά της. Σίγουρα ήταν μια έντονη χρονιά και σε σωματειακό επίπεδο, όπου με τον Ολυμπιακό κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και μάλιστα με συγκλονιστικό τρόπο, αφού ο τρόπος με τον οποίο κρίθηκε ο τίτλος ήταν μια εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει τόσα χρόνια, όσο και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, με την οποία μου έμεινε όλο το καλοκαίρι και η προσπάθεια που καταβάλαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αισθάνομαι πως είμαστε μια οικογένεια, βρεθήκαμε μια ανάσα από την κατάκτηση ενός μεταλλίου αλλά και πάλι δεν θα το άλλαζα όλο αυτό με τίποτα, διότι η προσπάθεια δεν γίνεται να αλλάξει.

Σαφώς θα ήθελα να εκπληρωθούν οι στόχοι μας και με την Εθνική ομάδα, που είναι κυρίως μια διάκριση και ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όσο και με το σωματείο μου, τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως οι δυνατότητες της Εθνικής Γυναικών αξίζουν ένα μετάλλιο και φέτος το θέλουμε πάρα πολύ.

Σίγουρα θα ήθελα περισσότερες πισίνες και καλύτερα κολυμβητήρια αλλά και πόρους, ώστε να πραγματοποιείται η σωστή προετοιμασία όλων των αθλητών του Υγρού Στίβου οι οποίοι παρά τις αντιξοότητες καταφέρνουν να κάνουν κάθε χρόνο την Ελλάδα περήφανη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button