ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αηδία και μπόχα από τους εξυγιαντές.

Μαφιόζικη επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ενώ βρισκόταν στο γνωστό ζαχαροπλαστείο Aqua Marina της Βουλιαγμένης ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που συνοδευόταν από τουλάχιστον πέντε άτομα της προσωπικής του φρουράς επιτέθηκε στον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος  σημείωσε πως τον κρατούσαν οι σωματοφύλακες του Δημήτρη Μελισσανίδη και τον γρονθοκοπούσε ο ίδιος.
«Θα σε κάνω κομματάκια, ξέρεις τι παθαίνουν όσοι τα βάζουν μαζί μου»
Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη και συνεργατών του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, λίγο πριν τον παραλάβει ασθενοφόρο για να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο ΚΑΤ -όπου θα εξεταστεί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών- χαρακτήρισε εγκληματική την επίθεση που δέχθηκε.
«Ήταν μια εγκληματική επίθεση, με σκοπό πιθανότατα να μου προκαλέσουν πολύ μεγάλη ζημιά ή και να με σκοτώσουν» τόνισε και ανέφερε πως τον πλησίασαν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και ο κ. Μελισσανίδης και τον χτύπησαν.
Ο γνωστός ποινικολόγος πρόσθεσε πως ο επιχειρηματίας του είπε: «Θα σε κάνω κομματάκια, ξέρεις τι παθαίνουν όσοι τα βάζουν μαζί μου».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button