ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγόρασε Μήτρογλου η Μπενφίκα

mitro

Την απόκτηση των δικαιωμάτων του «πιστολέρο» από την Φούλαμ για τα τέσσερα επόμενα χρόνια ανακοίνωσε η διοίκηση των «Αετών» της Λισσαβόνας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συμφωνίας ολοκληρώθηκε και τυπικά την Τρίτη (17/5).

Για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα ο λόγος. Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Πορτογαλίας έκαναν πράξη τις εξαγγελίες τους και απέκτησαν τα δικαιώματα του 28χρονου χαρισματικού φορ από τη Φούλαμ, αφού έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις στο σκοράρισμα, αλλά και τις καταπληκτικές φετινές εμφανίσεις του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Ο «πιστολέρο» κυριολεκτικά πήρε τους «Αετούς» της Λισσαβόνα στις πλάτες του και με τα συνεχόμενα γκολ, που πέτυχε, τους οδήγησε εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Γεγονός, το οποίο ώθησε τους ιθύνοντες του συλλόγου της Λισσαβόνας να δαπανήσουν το ποσό των 7 εκατ. ευρώ που απαιτύνταν για το σπάσιμο της ρήτρας μεταπώλησης, που δέσμευε τον παίκτη με την Φούλαμ.

Με τον Κώστα Μήτρογλου να υπογράφει τετραετές «βασιλικό» συμβόλαιο συνεργασίας, αφού οι ετήσιες αποδοχές του ξεπερνούν το ποσό του 1,7 εκατ. ευρώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button