ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγχώθηκε στο τέλος αλλά τέσσερα στα τέσσερα

Τέσσερα στα τέσσερα για τον Ολυμπιακό που ένα διαφαινόμενο θρίαμβο στο “Νick Galis hall” το μετέτρεψε σε ντέρμπι  επικρατώντας με 68-64. Ντόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ οι Πειραιώτες με καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και μέτριο έως κακό ,ειδικά στην επίθεση στο δεύτερο.

 

Ο Ολυμπιακός έκανε καταπληκτική εκκίνηση στο ματς και με τον Σπανούλη να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ   στους συμπαίτες του έφερε το εύκολο 12-25, μιας και ο Αρης φαινόνταν ανίκανος να αλλάξει την κατάσταση, όντας πολύ άστοχοι και νευρικοί οι παίκτες του.

Στην β περίοδο, το σκηνικό δεν άλλαξε, έστω και αν ο Αρης βελτίωσε τα στατιστικά του, μειώνοντας τη διαφορά  στους εννιά(26-35) με τρίποντο του Μποχωρίδη. Οταν όμως ο Σπανούλης μπήκε εκ νέου στο ματς και άρχισε να σκοράρει και να δημιουργεί  φτάσαμε στο 28-44 του ημιχρόνου.

Στην 3η περίοδο ο Αρης βρήκε σκορ απο τον Τζόουνς που πυροβολούσε έξω απο τη γραμμή των 6.75 την ώρα που ο Μιλουτίνοφ ήταν φορτωμένος με τέσσερα φάουλ  και τη διαφορά να μειώνεται στους 8 (40-48) ,αφού οι Θεσσαλονικείς έσφιξαν την άμυνα τους και η ομάδα άρχισε να βγάζει τεράστια ενέργεια  και το 47-56 να είναι το σκορ της 3ης περιόδου.

Στην 4η περίοδο το ματς έγινε ντέρμπι στο τλευταίο πεντάλεπτο.  Το 53-63 μετατράπηκε σε  60-65, ενώ η μικρότερη διαφορά καταγράφηκε ένα λεπτό και οκτώ δεύτερα πριν το τέλος με το 64-68 χάρις στο καλάθι του Φλιώνη. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του  αγώνα ,μιας και από τον Ολυμπιακό το τρίποντο του Μάντζαρη   ήταν άστοχο ,όπως και απο την άλλη πλευρά το τρίποντο του Φλιώνη..

ΑΡΗΣ (ΑΓΓΕΛΟΥ):  Μποχωρίδης 9 (1), ΜακΓκί 4 (2/7 βολές, 6 ριμπάουντ), Μπελ 4, Χάρις 2, Νταλό 7, Σλαφτσάκης, Βεργίνης, Φλιώνης 7 , Χρηστίδης, Τζόουνς 25 (6/11 τρίποντα), Κάιζερ 6 (1), Αγγέλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΜΠΛΑΤ): Βεζένκοβ 7 (1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ), Σπανούλης 11 (1/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 λάθη), Μιλουτίνοβ 4, Παπανικολάου 7, Γουίλιαμς-Γκος 8, Πρίντεζης 11 (6 ριμπάουντ), Μπόγρης, Μάντζαρης 4, Τουπάν 3 (1), Τίμα 3, ΛεΝτέι 10.

.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button