ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγαπήστε το ποδόσφαιρο!

download (2)Μεγάλες στιγμές ζούμε στην ποδοσφαιρική Ελλάδα και όχι μόνο  του 2016. Η πολιτεία και η Αστυνομία δεν μπορούν να διοργανώσουν ένα τελικό στον οποίο θα έδιναν το παρών 300 άτομα και είναι  πραγματικά απορίας άξιο τι άλλο θα ζήσουμε 

Με λίγα λόγια απαγορεύεται σε δύο ομάδες να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο, στον κόσμο τους να  βρεθούν  στις εξέδρες  και όλα αυτά ξεκίνησαν από τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό  και για το οποίο ο Υπουργός δεν έκλεισε τη Θύρα 4, ως όφειλε ,αν λάβουμε υπόψιν την απόφαση που έλαβε για την Θύρα 13 του Παναθηναϊκού μετά τα όσα έγιναν στο  ντέρμπι αιωνίων που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Μάλιστα, οι οπαδοί του ΠΑΟ πήγαν μία χαρά  να δούν την ομάδα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό,ενώ λίγες ημέρες μετά οι ημιτελικοί του Κυπέλλου ΑΕΚ -Ατρόμητος  έγιναν χωρίς θεατές ,ενώ ο  δεύτερος ημιτελικός ,αν γινόταν, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη δεν θα είχε θεατές.! Στην ουσία τιμωρήθηκαν οι φίλοι της ομάδας της οποίας είς βάρος έγιναν τα επεισόδια, αλλά και των άλλων  δύο άσχετα αν μεταξύ τους υπήρξαν επεισόδιοα μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα όλη αυτή  η διαδικασία “μπλοκάρει” τα πλέι οφ, ο τελικός δεν ξέρουμε αν θα γίνει, το Grexit  επανέρχεται και πάει λέγοντας.

Βέβαια, η υπόλοιπη αθλητική ζωή κυλάει όμορφα και ωραία . Το Μπάσκετ, επείδή είναι ο “Φάρος”, κατά τον κο Κοντονή,λειτουργεί άψογα, εκεί δεν υπάρχει κάποιο ψεγάδι και όλα λειτουργούν ομαλά και όπως πρέπει. Λέμε τώρα…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button