ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αίσχος! Έκλεψαν… εν ψυχρώ το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε ο τελικός – παρωδία της LEN Euroleague στο Κίρισι που βρήκε νικήτρια και τροπαιούχο την… Κίρισι. Και με βάση τα όσα είδαμε στον αγώνα ήταν απλά… προκαθορισμένο από την αρχή του ποια ομάδα θα έπαιρνε το Κύπελλο και ποια θα συμμετείχε στην, κατά τα άλλα “λαμπρή” τελετή απονομής. Για αυτό το λόγο μάλλον ήθελαν οι διοργανωτές άλλες τρεις ομάδες στο Final Four, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Ολυμπιακός.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη είναι για όλους μας οι καλύτερες της Ευρώπης. Είναι οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, απλά το Κύπελλο είχε δοθεί πολύ πριν την έναρξη του αγώνα στην Κίρισι.

Κι αυτό το λέμε γιατί οι δύο φαιδροί διαιτητές, ο Μαργκέτα από την Σλοβενία και ο… θιασάρχης Ρακ από την Κροατία είχαν προδιαγράψει την μοίρα αυτού του τελικού.

Αρχικά και ενώ η Κίρισι είχε το προβάδισμα, την προστάτευσαν με σφυρίγματα ή μη σφυρίγματα σε καίριες φάσεις, “ακυρώνοντας” παράλληλα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη. Τραβήγματα, βουλιάγματα, αποβολές, πέναλτι, όλα πήγαν περίπατο προκειμένου να δοθεί στην Κίρισι αυτό το Κύπελλο.

Όμως το πιο απίστευτο μας το φύλαγαν για το τέλος! Ενώ οι Ρωσίδες είχαν κυριολεκτικά “σκάσει” από την κούραση, στα 2.23 πριν το τέλος έπεσε η τάση στα φώτα στο κολυμβητήριο του Κίρισι! Ναι, καλά διαβάσατε, σε τελικό Final Four και με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει την μπάλα έτοιμος για επίθεση, έσβησαν σχεδόν τα μισά φώτα!

Στα τελευταία δευτερόλεπτα φάνηκε πια πως οι διαιτητές ήθελαν να προστατέψουν με τα όλα τους την γηπεδούχο ομάδα. Στα 11 δευτερόλεπτα συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την επίθεσή του και ο Χάρης Παυλίδης ζήτησε άμεσα τάιμ άουτ. Όμως και ο Κροάτης και ο Σλοβένος αγνόησαν επιδεικτικά τόσο τις φωνές του όσο και εκείνες των κοριτσιών μέσα από την πισίνα που του έδειχναν χαρακτηριστικά πως ο κόουτς ζήτησε τάιμ άουτ!!! Τελικά το έδωσαν στα 5 δευτερόλεπτα αφήνοντας τα άλλα 6 να πεταχτούν στα σκουπίδια…

Όλα στραβά κι ανάποδα για τα κορίτσια, που μέσα στα άλλα ήρθε να “δέσει” κιόλας η τρομερή ατυχία, αφού είχαν δέκα (!!!) δοκάρια και απίστευες ευκαιρίες.

Το τελικό σκορ ήταν 7-6 υπέρ της Κίρισι, η οποία με την ψυχή στο στόμα κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μόνο έτσι θα το στερούσαν από τον Ολυμπιακό… Δεν πειράζει! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια αλλά και στον προπονητή μας, τον Χάρη Παυλίδη. Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button