ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ή όλοι ή κανένας”

Χειμαρρώδης αλλά για μια φορά μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας που… πονάει κάμποσο, ήταν ο Κώστας Καραπαπας με ένα αιχμηροτατο ποντάρισμα του στα social media.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα είπε με το όνομα τους τα πράγματα αναφορικά με την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3, και υπογράμμισε πως δεν πρόκειται ο Ολυμπιακός να γίνει το μόνο θύμα εκείνων που… πολύ θα το ήθελαν. Επίσης στάθηκε στο γεγονός πως σκάνδαλο θα είναι αν δεν επιστραφούν οι βαθμοί στον Όλυμπιακο, αφού για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπήρξε ίδια… ευαισθητοποίηση!

Διαβάστε αναλυτικά και θα καταλαβετε:

Οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ έβγαλαν όλο το βόθρο του μυαλού τους στην κρατική ΕΡΤ με το έτσι θέλω. Είπαμε, ούτε στη Βόρεια Κορέα. Την ίδια στιγμή ο κάθε πολιτικός λεμές και λεκές αυτού του τόπου κάνει δηλώσεις εξυπνακίστικες και προκαλεί κάθε σοβαρό άνθρωπο, λέγοντας του ότι είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ να τιμωρηθεί μια ομάδα που ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ!!!
Μπόλαρη, Αναστασιάδη, Φωκά και οι υπόλοιποι σφουγγοκωλάριοι, καλά τα ψηφαλάκια της Βορείου Ελλάδος, καλές οι γελοιότητες και το γλείψιμο, αλλά να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αν αλλάξει η απόφαση αυτή, αν το δίκαιο γίνει άδικο, τότε θα έρθει ΕΝΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ που όμοιο του δεν έχετε αντικρύσει.
Και κάτι ακόμα για την άλλη υπόθεση:
ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ θα είναι ΜΟΝΟ τον να μην πάρει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τους 3 βαθμούς της τιμωρίας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, πίσω. Διότι δεν θα γίνουμε το ΜΟΝΟ θύμα της Αστυνομίας του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα εμείς! Στους Ζωσιμάδες με τα όργια των ΠΑΟΚτζήδων ξέχασαν να γράψουν οι αστυνομικοί. Στο ΟΑΚΑ ξέχασαν στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να γράψουν τα επεισόδια στην εξέδρα (αυτοί στο ΟΑΚΑ έχουν μόνιμα “θεματάκι” να καταγράψουν την αλήθεια). Δεν μπορεί λοιπόν η ΕΛΑΣ να κρίνει τις ελπίδες τις δικές μας και να τις ορίσει, ούτε επεισόδια στο γήπεδο με την ΕΛΑΣ να… προκαλούνται απο την ΕΛΑΣ στον Πειραιά και το ΚΡΑΤΟΣ να ορίζει την σοβαρότητα τους, άρα και την τιμωρία που θα επιφέρουν κατά το δοκούν…
Ανοίξτε οι ξερόλες δημοσιογράφοι κανέναν νεο κανονισμό και αφήστε την καραμέλα “επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου”. Μας τελείωσε αυτό. Επεισόδια στο γήπεδο είναι και στις πόρτες του γηπέδου και στις εξέδρες και στην σέντρα το ίδιο. Οπότε ή θα τιμωρηθούν ΟΛΟΙ ή ΚΑΝΕΙΣ.
ΥΓ.2: Κάτι Γκαγκατσάκια, να προσέχουν τι ψέμματα λένε στις αίθουσες και εκεί που συχνάζουν. Στη διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν είμαστε άνθρωποι που ζούσαμε στο εξωτερικό. Και ασχολούμαστε 30 χρόνια με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Τους ξέρουμε καλά κάτι… ΠΑΟΚάρχες με ποιανού τα λεφτά έκαναν τις διακοπές τους στη Μύκονο…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button