ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ήταν σημαντικό να παίξουμε καλά”

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη νίκη των ποδοσφαιριστών του στα Γιάννενα εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην αποτελεσματικότητα των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο ημίχρονο και στον κακό αγωνιστικό χώρο.

«Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν αποτελεσματικοί. Στην πρώτη μας ευκαιρία καταφέραμε να σκοράρουμε χάρη στην αποτελεσματικότητά μας. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν και πάλι ανώτεροι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα σε μία καλή ομάδα που ξέρει να παλεύει και σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΣ αξίζει να βρίσκεται στην κατηγορία και τέτοια ματς τα χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς δουλέψαμε πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι, λόγω του αγωνιστικού χώρου, όμως προσπαθήσαμε πολύ και τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά ο Μαρτίνς.

Για το πάθος των παικτών του: «Ξέραμε τι παιχνίδι θα γινόταν σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό να παίξουμε καλά και να παλέψουμε κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι πρέπει να θυσιαστούμε για τη νίκη και να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button