ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ήταν σα να επέστρεφε σπίτι του”

Στην παραδοχή πως έκανε αυτό το οποίο ήθελε ο Γιάγια Τουρέ αλλά και ο λαός του Ολυμπιακού προχώρησε ο Ηγέτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας σχετικά στην ιστοσελίδα «insideworldfootball».

Ο ιδιοκτήτης της Πειραϊκής ΠΑΕ δεν έκρυψε την χαρά του ενώ αναφέρθηκε στην ιδέα του Γιάγια και σε αυτό που ο ίδιος είχε ως μόνη επιλογή να κάνει:

«Όταν συνειδητοποίησα ότι η ιδέα του Γιάγια ήταν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ήταν σαν να επέστρεφε στο σπίτι του και η μόνη επιλογή για εμένα ήταν να καλύψω τις ανάγκες και να σιγουρευτώ ότι το όνειρο του κόσμου μας και του Γιάγια θα γίνει πραγματικότητα».

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο των δηλώσεών του δεν έδειξε να έχει καμία αμφιβολία για την επιτυχία του Γιάγια Τουρέ και κατά το δεύτερο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό:«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι ένας θαυμάσιος ηγέτης για τον Ολυμπιακό εντός και εκτός γηπέδων».

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα αναφέρεται και στην υποδοχή του κόσμου στον Γιάγια Τουρέ στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκεί όπου έδωσε το «παρών» και ο Ηγέτης του Ολυμπιακού, που επίσης αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας.

Όσο για τον τίτλο του ρεπορτάζ; Τα λέει όλα από μόνος του: «Έλληνας Θεός: Η θριαμβευτική επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button