ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ήταν αδύνατο να χάσουμε!»

1237208

Τον ενθουσιασμό του από την συνολική εικόνα των παικτριών του στον δεύτερο τελικό απέναντι στην Βουλιαγμένη εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης.

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος από την καταπληκτική απόδοση των παικτριών του στον σημερινό δεύτερο τελικό κόντρα στη Βουλιαγμένη, είχε ο Χάρης Παυλίδης,.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού απένειμε τα εύσημα στις παίκτριές του , αφού απένειμε τα εύσημα για τη συγκέντρωση και την διάθεση, που έδειξαν, ιδιαίτερα στο αμυντικό «κομμάτι»:

«Είχα πει πριν τον αγώνα ότι θα πρέπει να κρατήσουμε την αντίπαλη ομάδα στα 7 γκολ και εμείς τα πήγαμε ακόμα καλύτερα, μιας και Βουλιαγμένη σημείωσε 6. Αυτό είναι το παιχνίδι μας, αυτή είναι η ομάδα μας, στηριζόμαστε στην καλή άμυνα, στηριζόμαστε στην τερματοφύλακα, στηριζόμαστε στα καλά μπλοκ και στον παίκτη λιγότερο. Στην επίθεση έχουμε το ταλέντο και τις παίκτριες που θα βρούμε τις λύσεις να σκοράρουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην νίκη. Νομίζω ότι όταν ο Ολυμπιακός παίζει τόσο καλά στην άμυνα, δύσκολα μπορεί να βρεθεί ομάδα που μπορεί να τον κερδίσει. Δεν θέλω να φανώ υπερόπτης αλλά τα αποτελέσματα και τα στατιστικά αυτό δείχνουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά της ομάδας, παίξαμε πολύ καλύτερα από ότι στο πρώτο παιχνίδι, συγχαρητήρια και στην Βουλιαγμένη η οποία είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα, αλλά πιστεύω οτι έτσι όπως μπήκαμε σήμερα στον αγώνα ήταν αδύνατο να χάσουμε.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button