ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήρεμη κι «ανερχόμενη δύναμη» ο Σάντσεθ

1007821
Από τους πλέον ανερχόμενους προπονητές στον ευρωπαϊκό χώρο είναι ο Ισπανός, που αναλαμβάνει γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αιφνιδίασε ευχάριστα πολλούς είναι η αλήθεια η απόφαση της διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη να εμπιστευθεί το τιμόνι του Ολυμπιακού στον Βίκτορ Σάντσεθ, μετά την παράιτηση του Μάρκο Σίλβα.

Ο νεαρός Ισπανός προπονητής συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία του προπονητή, πυ επιθυμούν να του εμπιστευθούν τα κλειδιά των αποδυτηρίων του Ρέντη.

Τα δείγματα γραφής που άφησε φέτος στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αλλάκυρίως τις πολύ καλές εντυπώσεις, που είχε αφήσει στην προηγούμενη θητεία του στο τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας ως στενός συνεργάτης του Μίτσελ, αποτελούν εχέγγυα για μία επιτυχημένη δεύτερη θητεία, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή!

Ο Σάντσεθ θεωρείται και είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και καλύτερους νέους προπονητές της Ευρώπης. Όσοι τον γνωρίζουν καλά έχουν μόνο εγκωμιαστικά σχόλια να κάνουν για τη εργατικότητά του

Ο Ισπανός ξέρει πολύ καλά την ομάδα, αλλακυρίως τη πίεση του πρωταθλητισμού/. Αναλαμβάνει τα ηνία της σε μια στιγμή που τον έχει ανάγκη και αυτός θα μπορέσει να βγάλει ασπροπρόσωπη τη διοίκηση για την επιλογή της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button