ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έ«Χ» ασαν βαθμούς στο 94’ οι Νέοι

Ισόπαλη 1-1 του τοπικού Αστέρα αναδείχθηκε η Κ-20 του Ολυμπιακού δεχόμενη το γκολ  της ισοφάρισης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Στην πρώτη τη βαθμολογική απώλεια έπειτα από ένα σερί δέκα νικών υποχρεώθηκε η πρωταθλήτρια Κ-20 του Ολυμπιακού στην Τρίπολη μένοντας στο 1-1 κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» του Βασίλη Βούζα ήλεγχε την αναμέτρηση στο συντριπτικά μεγαλύτερό της διάστημα, εντούτοις δεν κατάφερε να διευρύνει το εκπληκτικό νικηφόρο της σερί, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 94’

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 15’ με πέναλτι του Γιάννη Βάρκα (1-0) και είχε φάσεις με τον Χατζηιωαννίδη και τον Βάρκα να σημειώσει και άλλα γκολ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση αυξήθηκε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αστέρας από την άλλη ανέβαινε, , και ισοφάρισε από λάθη των παικτών του Ολυμπιακού, με τον Τζίμα στο 90+4’.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε: «Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά από το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ βαριά φανέλα και αυτό πρέπει όλοι να το καταλάβουν. Τίποτε δεν χάθηκε, όσο αφορά το πρωτάθλημα, αλλά δεν έχουμε περιθώρια για νέες απώλειες».

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Ζήσης, Φωτόπουλος, Ζορμπάς, Αντζουλάς, Μαρίνος, Τσέκος, Κανελλόπουλος, Τζίμας, Γλέζος, Γιανγκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσερκώνης, Λάμπρου, Ράμα, Πέιος (68’ Τσιριγώτης), Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Βάρκας, Χατζηιωαννίδης (92’ Φυτόπουλος), Βοϊλης (83’ Αγιώτης).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button