ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Έχω έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο”!

 ευ

Την ικανοποίησή του τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την εικόνα των νέων παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και όσων έκαναν ντεμπούτο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε έχει έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο ενόψει του προσεχούς ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Μαρτίνς μίλησε για:

Την εικόνα που έχει για την ομάδα και τους νέους παίκτες ή τους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν πρώτη φορά: «Είμαι γενικά ικανοποιημένος. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα με κατοχή και καλό ρυθμό. Παίξαμε με πολλά νέα πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πιο υψηλή ένταση, αλλά είχαμε παίκτες που έπαιζαν πρώτη φορά όπως οι Τουρέ και Ναουέλ. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον Γκιγιέρμε, τον Κούτρη, τον Μάνο και τον Παπέ Σισέ και γενικά από την παρουσία όλων των παικτών που έπαιζαν πρώτη φορά. Ευχαριστημένοι και για τα πρόσωπα αλλά και για τη νίκη. Ο αντίπαλος πήγε καλά αμυντικά, αλλά εμείς εκτός από τη νίκη, θέλαμε να κερδίσουμε και άλλα πράγματα».

Τα κέρδη του αγώνα: «Οι ενδείξεις ήταν πολύ θετικές. Κερδίσαμε πράγματα. Είδαμε για παράδειγμα τη διαφορά στην απόδοση του Ναουέλ από το α’ στο β’ ημίχρονο. Είδαμε πως είχαμε τον έλεγχο και τον ρυθμό και θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Γενικά όμως μείναμε ευχαριστημένοι από τα παιδιά και το παιχνίδι».

Τη φράση του «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και το αν έχει ευχάριστο… πονοκέφαλο για την 11άδα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν συμφωνώ απόλυτα με την φράση. Δεν είμαι των πολλών αλλαγών, αλλά δεν συμφωνώ. Έχω όντως έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο αλλά τον είχα από πριν. Πριν το ματς με τον Λεβαδειακό. Οι λόγοι που δεν έπαιζαν οι παίκτες αυτοί ήταν πως δεν ήταν ακόμα έτοιμοι. Έχω ήδη προβληματιστεί θετικά για την 11άδα. Έχω έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο για την 11άδα. Καληνύχτα (σ.σ. στα ελληνικά)».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button