ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έχουν δει πολλούς Τσόρι;

Με αυτό το πρωτάθλημα και αυτούς τους “φιλάθλους” που συναντά ο Ολυμπιακός στα γήπεδα που ταξιδεύει, δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι τα έχεις δει όλα! Και σήμερα στο Αγρίνιο είδαμε ακόμη ένα περιστατικό για το οποίο πραγματικά, κανείς δεν ξέρει αν θα έπρεπε να γελάσει ή να κλάψει κάθε φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του, ασχέτως ομάδας.

Στο 64ο λεπτό, και ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έπαιρνε τον δρόμο για τον πάγκο προκειμένου να δώσει την θέση του στον Θανάση Ανδρούτσο, η πλειονότητα των οπαδών του Παναιτωλικού τον αποδοκίμασε!!! Ναι καλά διαβάσατε και καλά ακούσατε όσοι παρακολουθήσατε το παιχνίδι! Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ένας ποδοσφαιριστής που κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό πρωτάθλημα και κάθε γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια, αποδοκιμάστηκε και μάλιστα έντονα στο Αγρίνιο!

Ο Τσόρι έχει χειροκροτηθεί στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδος και έχει γνωρίσει τον σεβασμό από τους φιλάθλους των αντιπάλων ομάδων. Το ίδιο βέβαια έχει συμβεί και στα ευρωπαϊκά γήπεδα που έχει αγωνιστεί, είτε με την φανέλα του Ολυμπιακού, είτε με τις προηγούμενες ομάδες του.

Κι όμως, στο Αγρίνιο κάποιοι βρήκαν το… κουράγιο να τον αποδοκιμάσουν!

Τι άλλο να πει κανείς!!! Σεβασμός μηδέν…

H μόνη εξήγηση που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πως αυτοι οι μερικοί εκεί στο Αγρίνιο έχουν δει πολλούς ποδοσφαιριστές σαν τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα και προφανώς οι αρετές του ποδοσφαιριστή δεν ήταν αρκετές για τα μάτια τους…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button