ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟ

«Έχουμε πάρει φόρα!»

Την δίψα του για νέες επιτυχίες εξέφρασε ο τεχνικός της Πρωταθλήτριας Eυρώπης ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος.

 

Την αποθέωση γνώρισε στο ΣΕΦ η ομάδα Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι» οι οποίοι μόλις πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης θριαμβεύοντας στον τελικό της γηπεδούχου και πανίσχυρης Προ Ρέκο με 9-7 έγιναν αντικείμενα λατρείας των οπαδών της πειραίκής ομάδας κι έδωσαν βροντερό παρών, αφού αποδέχθηκαν την πρόσκληση που δέχθηκαν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να δώσουν το παρών στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος.

Πριν την έναρξη του τέταρτου τελικού της Basket League με τον Παναθηναϊκό, ο Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο Σούπερ Καπ, στο γεγονός ότι αυτό που ζουν όλοι στην ομάδα είναι ανεπανάληπτο.

Αναλυτικά:

«Είμαστε έτοιμοι για όλα. Έχουμε πάρει φόρα. Αυτό που ζούμε είναι ανεπανάληπτο και νοιώθουμε ότι έχουμε κάνει κάτι πολύ μεγάλο που έχει εθνική απήχηση. Γιατί τα μπράβο που δεχόμαστε από τον κόσμο που μας βλέπει, μιας δείχνει ότι πολύς κόσμος συγκινήθηκε για την προσπάθειά μας και τη νίκη μας.

Δεχθήκαμε την πρόσκληση των κυρίων Αγγελόπουλων με πολύ χαρά. Καταρχήν θέλουμε να συμπαρασταθούμε στην ομάδα του Ολυμπιακού για να έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη και να πάει σε 5ο παιχνίδι προκειμένου να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα και γιατί θέλουμε να βρεθούμε μπροστά στον κόσμο που μας τονώνουν και μας δίνουν χαρά. Θέλουμε να συμμετάσχουμε όσο μπορούμε σε όσα συμβούν εκεί μέσα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button