ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Έχουμε να ασχοληθούμε με πολλά στο παρόν και στο μέλλον”

Άκρως ικανοποιημένος από την απόδοση και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ, στο Καραϊσκάκη, έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε ότι όλοι κοιτούν το παρόν και το μέλλον. Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των «ερυθρολεύκων» και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τον αποκλεισμό με τον καλύτερο τρόπο. Η αίσθηση που μας δόθηκε εμάς ήταν ότι τα πέντε γκολ ήταν λίγα. Συμφωνείτε;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν στεκόμαστε στο παρελθόν, γιατί έχουμε πολλά να ασχοληθούμε για το παρόν και το μέλλον. Δεν θα σταθούμε στα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα στα πρώτα 10-15 λεπτά δυσκολευτήκαμε, ο ΟΦΗ με την τοποθέτησή του που περιμέναμε μας προκάλεσε δυσκολίες.

Η αλήθεια όμως είναι ότι τις πρώτες δύο φορές που μπήκαμε στην περιοχή τους, καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές και αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ήταν ένα ανοικτό ματς. Σε αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ τον προπονητή του ΟΦΗ. Είναι ελάχιστες οι ομάδες που έρχονται για να παίξουν ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το παιχνίδι για εμάς κύλησε ωραία. Θα μπορούσαμε βεβαίως να σημειώσουμε και άλλα γκολ.

Όμως η δουλειά που προσπαθεί να εφαρμόσει ο προπονητής του ΟΦΗ είναι καλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Θα προσφέρει θέαμα και ωραίο ποδόσφαιρο, γιατί έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να προκαλέσει ζημιές οπουδήποτε. Είναι ωραίο να παίζεται ένα ανοιχτό ποδόσφαιρο. Είμαστε ικανοποιημένοι από το δικό μας παιχνίδι. Πήραμε μία δίκαιη νίκη».

Εκτός από το 5-1 προέκυψαν και δύο τραυματισμοί των Τοροσίδη και Καμαρά. Έχετε κάποια εικόνα για τους δύο ποδοσφαιριστές; Επίσης, ο Ομάρ πότε είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση;

«Για τον Μαντί θέλουμε λίγες ώρες να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Θέλουμε 48 ώρες για να βγάλουμε συμπεράσματα για την κατάστασή του. Ο Τοροσίδης είχε ένα χτύπημα, είναι καλά και νομίζουμε ότι αύριο θα είναι διαθέσιμος. Για τον Ομάρ χρειαζόμαστε λίγες μέρες ακόμη. Ακόμα δεν είναι έτοιμος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button