ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

“Έχουμε μπροστά μας και τους υπόλοιπους στόχους”

Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, ο προπονητής Φερνάντο Μπενίτεθ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και την ικανοποίησή του, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για τους υπόλοιπους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο osfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Σήμερα παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στα πράγματα που έπρεπε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κάναμε ένα καλό βήμα και έχουμε μπροστά μας την επίτευξη των υπόλοιπων στόχων. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το πρόγραμμα των συνεχόμενων και σημαντικών αγώνων που κρίνουν τίτλους. Είναι τύχη για εμάς που έχουμε τόσους αγώνες γιατί έχουμε προκριθεί στους τελικούς του Challenge Cup».

Στεφάνου: «Δύναμη ενόψει των τελικών με τη Ραβέννα»

Ο Γιώργος Στεφάνου δήλωσε μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο osfp.gr τα εξής: «Kρατάμε το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάζεται απόλυτα σοβαρή και συγκεντρωμένη απέναντι σε όλους τους αντιπάλους είτε είναι Ρώσικα μεγαθήρια είτε είναι ομάδες της Volleyleague. Είναι ένα δείγμα που προσωπικά μου δίνει δύναμη και κουράγιο ενόψει των δυο δύσκολων τελικών εναντίον της Ραβέννα όπου είμαι σίγουρος ότι είμαστε έτοιμοι. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει την Τετάρτη στις 11 Απριλίου και όπως πάντα για άλλη μια φορά να μας δώσει την ώθηση του σε ένα γεμάτο ΣΕΦ με 12.000 κόσμο για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button