ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έχουμε εντοπίσει τα λάθη»

Το σύνθημα για ανασύνταξη και νίκη επί του ΠΑΟΚ στον τρίτο τελικό των πλέι – οφ της Πρωτομαγιάς έδωσε ο Μενέλαος Κοκκινάκης. 
Στους ρυθμούς του αυριανού τρίτου κομβικού τελικού των πλέι – οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ ζουν κι αναπνέουν όλοι πλέον στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας μετά την ισοφάριση της σειράς σε 1-1 στην Πυλαία έχουν πεισμώσει και θέλουν όσο τίποτε άλλο να επανορθώσουν και να φτάσουνς στην δεύτερη νίκη, που θα τοςυ φέριε ένα βήμα από την επιστρoφή τους στον θρόνο του αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Μενέλαου Κοκκινάκη:

«Σίγουρα δεν έχουμε επηρεαστεί από το προηγούμενο αποτέλεσμα ξέρουμε τις δυνατότητες μας σαν ομάδα. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη που κάναμε στον δεύτερο τελικό και μας στοίχισαν την πρώτη φετινή ήττα από τον ΠΑΟΚ και είμαστε έτοιμοι να τα διορθώσουμε και να μην αφήσουμε να επαναληφθούν. Εννοείται ότι τη Δευτέρα πάμε για τη νίκη στην έδρα μας για να ανακτήσουμε το προβάδισμα στη σειρά των τελικών. Σε αυτή μας την προσπάθεια, θα βοηθήσει πολύ και η παρουσία του κόσμου που περιμένουμε να δώσει δυναμικό παρών στο Ρέντη και να μας ενισχύσει με τον τρόπο που ξέρει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button