ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Έχουμε δουλειά μπροστά μας”

Βασικός ομιλητής στο “Global Football Symposium” που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς.

Περίπου 200 προπονητές από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν την ομιλία του προπονητή του Ολυμπιακού, κατά την οποία ο Πορτογάλος τεχνικός, ανέλυσε τον τρόπο δουλειάς του στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και το πώς έκανε την περσινή προετοιμασία.

«Είμαι ευχαριστημένος για την πρόσκληση που βρέθηκα σε αυτόν τον ειδυλλιακό χώρο και σε ένα τόσο σημαντικό συμπόσιο που είχε αρκετό κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία που μίλησα για το ποδόσφαιρο σε ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα και εκτός της χώρας μου», τόνισε αρχικά Ο Μαρτίνς  για να προσθέσει: «Είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία του κόσμου και την εμπειρία που είχε, αλλά κυρίως από τον χώρο που διεξήχθη το συμπόσιο και έχω μόνο θετικά σχόλια να πω. Φυσικά στο ποδόσφαιρο είναι που νιώθω πιο άνετα και όχι ως ομιλητής».

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε και για την ως τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού αλλά και τα προκριματικά που περιμένουν την ομάδα: «Λείπουν πολλά παιδιά από την προπόνηση τώρα. Κυρίως δουλεύουμε με τους νέους και αυτό είναι κάτι που το ξέραμε, ότι θα πρέπει να περιμένουμε να επιστρέψουν. Είχαμε λοιπόν αποφασίσει αυτή η εβδομάδα να είναι κυρίως γνωριμίας με παίκτες οι οποίοι ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες και δεν τους ήξερα τόσο καλά, όπως και τους νεαρούς. Και είναι μία ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και να δουλέψουμε μαζί τους. Περιμένουμε όμως και τους υπόλοιπους γιατί έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button