ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έχει τη δυνατότητα να πάρει τον Μας!»

mas

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πληροί όλες τις προϋποθέσεις να αποσπάσει την υπογραφή του Αργεντινού μπακ της Σαμν Λορέντσο αναφέροντια διεθνή Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το πόσο πολύ «μετράει» στον διεθνή ποδοσφαιρικό χώρο το όνομα του Ολυμπαιικού, μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς από τις αναφορές ξένων Μέσων ενημέρωσης, τα οποία στέκονται με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για την δυναμική των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι εξαιρετικές παρουσίες των μόνιμων πρωταθλητών Ελλάδας στις ευρωπαίκε΄ς διοργανώσεις έχουν μεγενθύνει το όνομα του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδ,α με άμεση συνέπεια, οι «ερυθρόλευκοι» του Βαγγέλη Μαρινάκη να εμπνέουν τον σεβασμό ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Υφηλίου!.

Τρανή απόδειξη αποτελούν οι αναφορές διεθνών Μέσων ενημέρωσδης για ποδοσφαιριστές που τυγχάνει να βρίσκοντσι στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το δημοσίευμα της «noticiasaominuto», με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς τον Εμάνουελ Μας.

Με αφορμή την πρόταση που φέρεται να κατέθεσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη διοίκηση της Σαν Λορέντσο για την απόκτηση του Εμάνουελ Μας, ο οποίςο εξακολουεί να ενδιαφέρει σοβαρά τον Θρύλο

Η πρόταση των Πορτογάλων απορρίφθηκε ενώ αντιστοιχούσε σε 1,8 εκατ. ευρώ, με τους Αργεντινούς να ζητάνε περίπου 2,2 εκατ.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να πλέξουν και τον πρωταθλητή Ελλάδος, γράφοντας: «Υπέρ της Σαν Λορένζο λειτουργεί το γεγονός πως ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για τον παίκτη που έχουν την οικονομική δύναμη, όπως ο Ολυμπιακός και η Γαλατασαράϊ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button